Hoe te Sports Trading Cards Online Maak

Als je de coach van een sportteam bestaat uit jongeren, kunt u op zoek naar een goedkope geschenk dat kan worden gegeven om ze aan het einde van het seizoen. Veel jonge atleten verzamelen trading cards, zoals honkbal en voetbal kaarten, en printen kaarten met hun eigen foto's kunnen een uitstekende manier om het seizoen te herdenken zijn. Gebruik een dienst als SportCardOnline maken en afdrukken trading cards online.

instructies

1 Bezoek SportsCardOnline.com of gebruik maken van de link in de sectie "Bronnen". Als u de site nog nooit eerder hebt bezocht, klikt u op "nieuwe klanten." Merk op dat SportsCardOnline vereist dat de Internet Explorer webbrowser.

2 Selecteer een sjabloon door te bladeren door het menu aan de linkerkant van het scherm. De beschikbare sjablonen omvatten algemene ontwerpen voor elke grote sport, samen met ontwerpen die identiek kijken naar Topps ruilkaarten uit het verleden.

3 Selecteer een indelingsstijl door op een kaart op de rechterkant van het scherm. Dit brengt u naar een sjabloon aanzicht dat de lege kaart.

4 Vul je naam en positie van de speler aan de linkerkant van het scherm. Deze zullen verschijnen binnen de kaart sjabloon.

5 Klik op de knop "Upload uw foto" aan de bovenkant van het scherm. Klik op 'Bladeren' en navigeer naar de foto die zal worden gebruikt voor de kaart. Dubbelklik op de foto, en klik op de "Upload" knop.

6 Klik op het selectievakje naast de afbeelding na het klaar is uploaden, klik op "Instellen als Afbeelding 1." U zal worden teruggegeven aan de sjabloon, en het beeld zal zijn op de kaart.

7 Klik in de afbeelding en sleep deze naar te centreren op de kaart sjabloon. Klik vervolgens op de hoeken van de afbeelding om deze te rekken tot het beeld van de manier waarop je het zou willen. De voorzijde van de kaart is nu voltooid. Klik op 'Back Side. "

8 Typ gegevens van de speler aan de linkerkant van het scherm, met inbegrip van haar jersey nummer, geboortedatum, lengte, gewicht en woonplaats. Gebruik de toets "Backspace" om alle informatie die u niet wilt dat op de kaart om te verschijnen te verwijderen.

9 Klik op "Mijn statistieken." Voer de statistieken van de speler voor de seizoenen die u records voor hebt, en gebruik maken van de toets "Backspace" naar iets dat je niet wilt opnemen verwijderen. Klik op 'Opslaan' als u klaar bent. Uw kaart is nu voltooid.

10 Klik op de knop "Opslaan". Geef je kaart een naam en klik op 'Save "weer.

11 Klik op de knop "Bestel" te hebben SportsCardOnline afdrukken van de kaart en mail het aan jou.