Verschillen in IE7 en IE8

Verschillen in IE7 en IE8


Op 19 maart 2009, de Microsoft Corporation een nieuwe versie van zijn populaire Internet Explorer browser. De nieuwe versie, Internet Explorer 8 (IE8), bevat een reeks van upgrades en verbeteringen die niet via de Internet Explorer 7 (IE7) voorganger werden aangeboden. Deze upgrades zijn een snellere webpagina rendering, gegroepeerd tabbladen en diverse security upgrades.

gegroepeerd Tabs

IE8 stelt gebruikers in staat om nieuwe tabbladen te openen en om die tabbladen in een verwante formaat bekend als gegroepeerd tags te houden. IE8 houdt de tabs gescheiden en los van elkaar. Bijvoorbeeld, als een gebruiker IE8 is het bezoeken van een site en rechts-klikken op een link, de link wordt geopend in een nieuw tabblad. Dit zal kleurcode naar het tabblad van waaruit de link in eerste instantie afkomstig evenaren.

veiligheid

Een van de voordelen van IE8 is de toegenomen aandacht voor veiligheid. Een studie uitgevoerd door NSS Labs blijkt dat IE8 blokkeert 85 procent van de schadelijke koppelingen getoetst aan de beveiliging van de browser. Dit aantal was naar verluidt meer dan drie keer het succes van andere browsers.

Prive browsen

Wanneer Microsoft het IE8 upgrade uitgegeven, is verpakt met een nieuwe prive-browsen functie. Private browsing houdt dat gebruikers zich zorgen te maken over een bijgehouden geschiedenis, cookies, formuliergegevens en wachtwoorden worden opgeslagen. Dit is optimaal voor publiek toegankelijke sites waar gebruikers niet wilt dat anderen toegang krijgen tot hun gegevens.

Accelerators

IE8 bevat een versneller functie die niet beschikbaar is op IE7. Wanneer gebruikers op over en markeer tekst op een webpagina, worden ze aangeboden met de mogelijkheid om te klikken op een blauwe accelerator-pictogram. Door te klikken op het pictogram van hen in staat stelt om te kiezen uit een reeks opties waardoor ze de gemarkeerde tekst kunt filteren. Deze opties omvatten de mogelijkheid om een ​​Web zoekopdracht uit te voeren met de tekst, de tekst in kaart als de tekst is in het adres of andere mapable vorm, en de tekst mail via een web-based e-mailclient, zoals gmail.

Snelheid

Internet Explorer biedt een verbeterde mogelijkheid om webpagina's te maken. De browser is in staat om Javascript sneller dan in IE7 verwerken mogelijk. Dit helpt de internetgebruikers in snel toegang tot Web 2.0 ajax-type technologie, die content naar de browser te brengen zonder dat de gebruiker in staat om een ​​volledige webpagina te herladen.

Download Size

Met ingang van de IE8 release, kunnen IE-gebruikers nu bestanden die groter zijn dan 4 gigabyte in grootte te downloaden.