Wat zijn FFP bestandsextensies?

Met zoveel bestandsextensies die er zijn, kan men vergeven worden voor het niet hebben ze allemaal opgeslagen. De "FFP" extensie behoort Corel producten, en is specifiek gebonden aan Corel 10 als speciale grafische bestanden.

Corel

Corel is een software bedrijf gevestigd in Ottawa, Ontario, Canada. Corel begon in 1989 met zijn CorelDRAW software en heeft de productie van graphics en design software sindsdien, samen met digitale-mediasoftware. Corel heeft ook kantoren in de Verenigde Staten, Duitsland, China, Japan en het Verenigd Koninkrijk.

Hoe om FFP-bestanden te openen in Corel

FFP-bestanden kunnen worden geopend door middel van Corel-software programma's, zoals PaintShop en Painter of zelfs een tekst-editing software, zoals Kladblok. Om dit te doen, opent u de Corel-programma en klik op "File", dan "Open" en kies het bestand.

Hoe maak je een bestand zonder Corel Open

Bestanden die aan Corel en FFP kan nu in een aantal programma's. Niet al deze programma's zijn per definitie Corel programma's. De eenvoudigste manier om een ​​van deze bestanden zonder Corel-software te openen is het dubbelklikken op het FFP-bestand en laat uw computer beslissen welke programma te gebruiken. Als uw computer opent een "open met" box wanneer het bestand wordt geselecteerd, kiest u een afbeelding bewerken of foto programma om het bestand te openen.

Huidige status

De FFP bestandsextensie is, over het algemeen, verouderd en kunnen niet worden ondersteund door nieuwere Corel-software of andere soorten software. Als u FFP-bestanden, kan het mogelijk zijn om te zetten door middel van conversie software zoals MyMorph of Zamzar.