Hoe maak je een PDF-bestand in OneNote Open

Hoe maak je een PDF-bestand in OneNote Open


OneNote door Microsoft biedt gebruikers een enkele toepassing om ideeën, nota's, documenten, afbeeldingen en andere media te organiseren in een kleurcode, tabbladen. Zoals veel mensen te redden in andere programma's in het kader van bestandsformaten zoals PDF (Portable Document Format), die niet zal openen vanuit OneNote, heeft Microsoft OneNote ontworpen om de ingevoerde informatie via de printerdriver van andere software te accepteren. Om een ​​PDF-bestand in OneNote je gewoon nodig om een ​​printopdracht verzenden vanuit een open PDF-bestand te openen. OneNote opent dan automatisch en de informatie in het PDF-informatie opent in een Untitled Note pagina.

instructies

1 Open uw PDF-bestand in de toepassing van uw keuze.

2 Ga naar "File" - zich meestal op de linker bovenhoek van een aanvraag - en selecteer "Print" uit het drop-down menu. Een doos of een venster waarin u kunt selecteren afdrukopties zou moeten openen.

3 Kies 'Verzenden naar OneNote' als uw printer uit de printer selectie gebied of drop-down menu.

4 Selecteer de knop "Eigenschappen" of tab en kies een paginagrootte en oriëntatie - verticale / staand of horizontaal / landscape - voor de informatie die u verzendt.

5 Klik op de knop "OK". OneNote wordt automatisch te openen en een bericht waarin u wordt gevraagd om te wachten als OneNote importeert de PDF informatie moet verschijnen. Als dit juist gebeurt, zal de PDF informatie te openen over een Untitled Note na de melding verdwijnt.