Hoe kan ik de DVD-regio wijzigen op een Windows Dell XPS M140

De Dell XPS M140 is een Windows-gebaseerde media center laptop speciaal voor entertainment doeleinden. De XPS-laptop wordt geleverd met vooraf geladen met Windows XP Media Center Edition en is bedoeld voor het bekijken van films, het spelen van games en het gebruik van andere vormen van entertainment media. DVD-films ingevoegd in de Dell XPS M140 moet van de geografische regio die de laptop is vooraf ingesteld om te spelen. Leer hoe u de DVD-regio te wijzigen op een Windows Dell XPS M140 om het meeste uit uw multimedia laptop te krijgen.

instructies

1 Begrijp de geografische regio's die kunnen worden gecodeerd op een DVD-schijf. Bij DVD's zijn gemaakt, worden ze ingesteld op de regio waarin zij werden vervaardigd. Fabrikanten van DVD-spelers, met inbegrip van de spelers gebruikt in laptops zoals de Dell XPS M140, zijn ingesteld geen schijven af ​​te spelen vanaf een ander land dan het gebied waarin de computer of speler werd gemaakt regio. Dit helpt de bedrijven controleren pricing, importeren en andere commerciële aspecten van de DVD-business. Er zijn zes geografische gebieden waar een DVD kan worden ingesteld.

2 Zet de Dell XPS M140 laptop en wacht op de Windows Media Center-besturingssysteem te laden.

3 Klik op "Start" in de linker kant van het scherm. U kunt ook op het pictogram "My Computer" op het Windows-bureaublad.

4 Klik met de rechtermuisknop "Mijn Computer ', ofwel in het menu Start of op het bureaublad. Een pop-up menu verschijnt.

5 Klik op "Eigenschappen" in het pop-up menu. Een venster systeem wordt weergegeven.

6 Klik op het tabblad "Hardware" op de bovenkant van het venster.

7 Klik op "Device Manager."

8 Dubbelklik op "DVD / CD-ROM" in het drop-down menu van de beschikbare stations in de Device Manager.

9 Rechtsklik op de dvd-drive voor de Dell XPS M140 en selecteer "Eigenschappen" in het pop-up menu.

10 Klik op het tabblad "DVD Region" in het venster "Eigenschappen". In het drop-down menu, selecteert u de regio waar de DVD die u probeert te kijken oorspronkelijk werd vervaardigd. Dit is typisch ofwel Gebied 1 (Canada en de Verenigde Staten) of Regio 2 (Europa). Klik op 'OK'.

11 Plaats de dvd in het dvd-station op uw Dell XPS M140 en let op uw film.

Hints

  • De DVD-regio op de Dell XPS M140 kan slechts vijf keer wijzigen.