Hoe maak je gratis brochures of Fliers

Als u een bedrijf of organiseren een soort van het evenement, kunnen brochures en flyers een geweldige manier om het woord eruit te krijgen. Als je door een bedrijf als Kinkos of een lokaal bedrijf, kunnen de kosten van het afdrukken van zelfs een klein aantal van deze documenten snel oplopen en snijd ze in uw totale winst. De zonnige kant van deze, echter, is dat er een aantal internetdiensten en software titels die u in staat om gratis brochures of folders te creëren. U zult nog steeds de kosten te betalen van ze af te drukken, maar je kunt ze te ontwerpen met een strakke, professionele uitstraling gratis.

instructies

1 Gebruik Microsoft Word. Velen van ons hebben al de Microsoft Office productiviteit suite op onze computers geïnstalleerd. Wat de meeste niet beseffen is dat door het openen van Microsoft Word en "Nieuw" te selecteren in het menu "Bestand", kunt u kiezen uit een aantal gratis templates voor een brochure of folder. U kunt alle gegevens veranderen om uw behoeften te passen en zelfs foto's gebruiken en clip art.

2 Gebruik American Greetings. website American Groet biedt gebruikers de mogelijkheid om hun eigen flyers en brochures te ontwerpen. Wanneer u klaar bent kunt u afdrukken van uw afgewerkte documenten bestellen via American Groet of sla het bestand op uw harde schijf voor het afdrukken op uw eigen.

3 Koop een brochure / folder creator programma. Software zoals Easy Flyer Creator kan de gebruiker teksteffecten, illustraties, full-color foto's en een aantal andere grafische verbeteringen in professioneel ogende flyers en brochures te creëren gebruiken. Wanneer u klaar bent kunt u ervoor kiezen om ze af te drukken op uw printer thuis of neem ze mee naar een plaatselijke drukkerij duplicaten gemaakt hebben.

4 Ontwerp een folder of brochure van de grond af met behulp van een programma voor fotobewerking. Alle computers met Microsoft Windows-besturingssystemen worden geleverd met een programma genaamd "Paint." Maak gewoon een nieuw, leeg document in de verf dat is de exacte grootte u wilt dat de folder of brochure te zijn en kunt u een van deze zelf te maken van de grond af.