Hoe kan ik Internet oplichting aan het FBI-rapport

Het internet biedt unieke kansen voor vrienden en familie in contact te blijven van de lange afstanden, voor de consument om te kopen en bieden op goederen die ze niet kunnen vinden in de winkels en voor mensen om ideeën te onderzoeken en blijf up-to-date nieuws. Helaas, het internet is ook de thuisbasis van vele fraudes en nadelen. Je kunt een e-mail van een Nigeriaanse prins waarin u wordt gevraagd om hulp de overdracht van middelen in een buitenlandse bankrekening te vinden. Of een item dat u betaald voor misschien nooit komen in de mail. Als u een scam tegenkomt, kunt u dit melden aan de FBI.

instructies

1 Log in op het internet en te navigeren uw browser om de Internet Crime Complaint Center (IC3). De IC3 is een samenwerkingsverband tussen de FBI, het National White Collar Crime Center en het Bureau of Justice Assistance. De IC3 onderzoekt cybercriminaliteit, zoals Internet oplichting.

2 Klik op "een klacht indienen."

3 Volg de instructies op het scherm om de zwendel te melden. U moet uw naam, adres, telefoonnummer en informatie over het misdrijf te bieden. Ook de naam, het adres en contactgegevens van de persoon of het bedrijf die u opgelicht (als je het weet). Ook specifieke details over de criminaliteit en alle andere relevante informatie die kan helpen de IC3 te onderzoeken.