Basic Computing Tutorials

Basic Computing Tutorials


Computers hebben geïntegreerd in onze wereld tot het punt waar bijna iedereen moet gebruiken of in aanraking met een computer in een punt gekomen worden. Computer onderwijs moet een integraal onderdeel van de vroege klassikale onderwijs. Basic computer tutorials zijn beschikbaar op DVD, in boeken en op het internet. Velen van hen zijn ontworpen om te kunnen worden gebruikt om gespecialiseerde groepen, zoals oudere mensen die hebben een harde tijd met de technologie. Hier zijn enkele van de beste tutorials beschikbaar voor het leren van de basisprincipes van de informatica.

De Dummy Books

Iemand die niets weten over computers, inclusief de wijze waarop een op te zetten, moet beginnen met de meest elementaire tutorials kent. De "Dummies" book serie biedt een groot aantal basisvaardigheden op de computer titels die nuttig zijn om te lezen voordat je zelfs gaan in de buurt van een computer kan zijn. Sommige titels zijn "Computers voor senioren", "Word voor Dummies" en "Computer Virussen voor Dummies." De boeken in deze serie te leren essentiële informatie in gemakkelijk te begrijpen taal van de leek.

online Tutorials

Een van de makkelijkste manieren om de computer te leren is van een online computer zelfstudie website. De Baycon groep biedt een uitgebreide bibliotheek van computer tutorials gerangschikt in logische categorieën en van basis tot gevorderden. Het materiaal is allemaal gratis en omvat zowel schriftelijke en video tutorials. Er is geen teken-up nodig, waardoor het nog beter voor beginners maakt. Thuis Computer Learning is een andere computer handleiding optie. Ze bieden een uitgebreide tekst gebaseerde bibliotheek van het begin tot het geavanceerde computer tutorials gratis, zonder sign-up nodig.

Microsoft Tutorials

Microsoft Office is de meest gebruikte kantoorpakket. De suite bestaat uit Microsoft Word (tekstverwerker, het Excel-werkblad, de Powerpoint multimedia-software en de Outlook-e-mailclient. Sinds deze suite van producten is zo overheersend, kennis te maken met deze suite van software-programma's is een goed idee. Er zijn een aantal van de gratis Microsoft tutorials online beschikbaar.

video Professor

De Video Professor serie is een sterk aanbevolen cd-rom tutorial die leert zowat elk onderwerp met betrekking tot de computer. De lessen variëren van de meest elementaire instructie tot meer complexe computing-onderwerpen. U kunt de Video Professor website voor een gratis preview van de tutorials voordat je koopt. Video Professor cd's worden met een duidelijke, grondig en makkelijk te - begrijpen systematische aanpak van individuele onderwerpen.