Hoe te converteren Van Entourage naar Microsoft Mail

Hoe te converteren Van Entourage naar Microsoft Mail


De Windows-besturingssystemen (dat wil zeggen, XP, Vista en Windows 7) automatisch een gratis applicatie genaamd Windows Mail dat e-mail, contacten en agenda management functies te installeren. Windows Mail is ook wel aangeduid als Microsoft Mail of WinMail. Windows Mail maakt gebruik van de universele bestandsformaten voor e-mail, contacten en agenda's (EML, VCF en ICS, respectievelijk). Microsoft Entourage (voor de Mac) maakt ook gebruik van deze bestandsindelingen, zodat Mac-gebruikers om e-mailberichten en adresboek en agenda-items op Windows Mail direct omzetten door te slepen en items om een ​​transfer map.

instructies

Export van Entourage

1 Maak drie mappen op de Finder (elk gemaakt door te kiezen voor "New Folder" onder "File" in de bovenste menubalk) en een naam geven:
"Converted Mail"
"Converted AddressBk"
"Converted Calendar"

2 Sluit de USB-stick op de Mac-computer.

3 Lanceer Entourage en klik op de "Mail" knop aan de bovenkant van de rechter frame.

4 Selecteer de "Inbox" om de berichten in het hoofdvenster weer te geven.

5 Klik op de hoofdmap van e-mailberichten en selecteer "Alles selecteren" onder "Edit" in de bovenste menubalk om alle berichten in de inbox te selecteren. Of selecteer meerdere berichten door te drukken en ingedrukt te houden "Command" en te klikken op het gewenste item om het te selecteren.

6 Klik op de geselecteerde groep van berichten door te drukken op de muisknop ingedrukt en blijf de muisknop ingedrukt om de berichten in de map "Converted Mail" gemaakt in stap 1. De e-mailberichten worden opgeslagen in de map bureaublad als afzonderlijke EML bestanden slepen.

7 Herhaal stap 5 en 6 voor elke submap in de Entourage inbox directory als dat nodig is. Opmerking: Elk e-mailbericht wordt opgeslagen als afzonderlijke bestanden, dus maak een submap in de map "Converted Mail" om e-mails te organiseren, indien gewenst.

8 Klik op de "Adresboek" knop in de linker frame en selecteer de map, "Adresboek [On My Computer]" in het frame onder de module knoppen (in het linker kader).

9 Klik op het hoofdvenster van contacten en selecteer "Alles selecteren" onder "Edit" in de bovenste menubalk om al het adresboek te selecteren.

10 Klik op de geselecteerde groep van contacten door het indrukken van de muisknop ingedrukt en blijf de muisknop ingedrukt om de berichten in de map "Converted AddressBk" gemaakt in Stap 1. De contacten worden opgeslagen in de map bureaublad als afzonderlijke VCF (vCard) bestanden slepen.

11 Klik op de "Agenda" knop in de linker frame en selecteer de map, "Calendar [On My Computer]" in het frame onder de module knoppen (in het linker kader).

12 Selecteer de bovenstaande agenda door te drukken op de muisknop ingedrukt en blijf de muisknop ingedrukt om de kalender bestand slepen naar de map "Converted Calendar" gemaakt in stap 1. De gebeurtenissen wordt opgeslagen in de map bureaublad als individuele ICS (iCal) bestanden.

13 Verberg de Entourage toepassing door ingedrukt houden van de toets "Command" (met het Apple-logo) en vervolgens op de "H" toets om de Finder weer te geven.

14 Selecteer en sleep elke map gemaakt in stap 1 met daarin de geconverteerde items om de USB-stick.

15 Veilig uit te werpen en verwijder de USB-stick uit de Mac (door het selecteren van het apparaat te selecteren en vervolgens "Eject [Naam van station]" onder "File" in de bovenste menubalk.

Importeren naar Windows Mail

16 Sluit de USB-stick op de Windows-computer en open een map venster voor het station (door "computer" te selecteren in het menu Start en dubbelklik op het station).

17 Dubbelklik op elke map op de USB-stick (dwz "Converted Mail," "Converted AddressBk" en "Oud Calendar") tot drie ramen open, elk met een directory van de inhoud van de map.

18 Lancering Windows Mail en selecteer "Inbox" naar een hoofdmap van de berichten weer te geven.

19 Schakel de de map venster met de "Converted Mail" items en selecteert u alle items (door te kiezen voor "Select All" onder "Edit" in het venster van de bovenste menubalk).

20 Klik op de groep van artikelen door te drukken en de muisknop ingedrukt. Sleep de items naar de Windows Mail inbox map en laat de muisknop los om de items te laten vallen in de lijst met berichten.

21 Wacht tot de items om te zetten en bevestigen dat ze zijn opgenomen in de directory lijst.

22 Selecteer "Contacten" in Windows Mail en herhaal de stappen 4-6 te slepen en neerzetten van de items in de map "Converted AddressBk" naar de map "Contacten".

23 Selecteer "Agenda" in Windows Mail en herhaal de stappen 4-6 te slepen en neerzetten van de items in de "Converted Calendar" map naar de "Kalender" directory.

24 Veilig verwijderen van de USB-stick-apparaat van de PC indien gewenst.

Hints

  • Verminder de grootte van het programmavenster voor Entourage en Windows Mail, zodat u gemakkelijk toegang hebben tot het bureaublad mappen.
  • Overweeg het gebruik van een netwerkstation dat beide computers kan de toegang tot de overdracht van bestanden.
  • Entourage niet zal contacten en agenda-items te converteren van een Microsoft Exchange Server-account, tenzij deze items werden toegevoegd aan de lokale ( "On My Computer") directories.
  • Met behulp van de "Import / Export" functies aan beide applicatie zal een archiefbestand, die conversie nutsbedrijven en veldtoewijzing nodig te genereren.