Hoe kan ik de download sectie op Windows Vista herstellen

In het besturingssysteem Windows Vista, wordt elke gebruikersaccount krijgt een map Downloads in de gebruiksaanwijzing directory. Deze map is bedoeld om alle bestanden gedownload van het internet op te slaan, en veel browsers automatisch downloads sturen. Als deze map per ongeluk is verwijderd, kunt u een harde tijd vinden van uw downloads of beslissen waar om ze te hebben. Met een eenvoudige opdracht in het dialoogvenster Uitvoeren ingevoerd, kunt u Windows herstellen van uw Downloads map.

instructies

1 Klik op "Start" vanaf het bureaublad van Windows en typ "Run" in de zoekbalk. Selecteer "Run" uit de lijst van de resultaten aan het dialoogvenster Uitvoeren te lanceren.

2 Typ "shell: downloads" en druk op "Enter." Uw nieuwe map Downloads wordt geopend.

3 Klik op "Start" van het Windows-bureaublad en klik op uw gebruikersnaam uit de rechterbovenhoek van het menu.

4 Kijk door de mappen in uw gebruikersprofiel directory om te controleren of de map Downloads is nu aanwezig.

5 * * Verwijder dit STEP ***

Gewoon een kopie van de notitie verliet ik in het geval het wordt weer afgesneden. Ik heb nog nooit gezien dat gebeuren voor en het heeft me zenuwachtig dat dit zou men niet door geraken.

Hallo,

Ik heb nog nooit gezien een bericht afgesneden als dat ... raar. Sorry voor de afbeelding titel, het was zeker een stuk. Ik was niet in staat om iets beters te vinden, zodat ik het beeld en het bijschrift verwijderd helemaal. Wat betreft de bronnen, was ik in staat om een ​​paar forum referenties op fatsoenlijke sites. Men schetst hoe u een andere map shell opnieuw met behulp van de shell commando, die het concept bewijst. De andere gegevens al het shell commando's beschikbaar in Windows Vista, waaruit blijkt dat de opdracht die ik van verwijzingen is een geldige opdracht. Ik ben ook een IT Support Engineer en dit is de truc die ik gebruik om deze mappen te ontspannen wanneer ze worden verwijderd. Het reconstrueert ze precies zoals ze waren voor, waaronder de map icond en het tabblad locatie in de map eigenschappen. Hier zijn de referenties die ik noemde.

http://www.mydigitallife.info/2007/12/14/restore-missing-or-deleted-favorite-links-shell-folder/

http://www.vistax64.com/tutorials/91188-shell-command.html

Een fijne dag verder