Hoe te identificeren Basic Computer Operations

Een computer is een computer, ongeacht de grootte. Met andere woorden, alle computers staat zijn dezelfde taken wanneer ze genoeg opslagcapaciteit en tijd. Uw mobiele telefoon is net zo goed een "computer" als de een op uw bureau als het gaat om elementaire computer operaties. Het verschil is de opslagcapaciteit. Maar wat zijn "basic computer operaties" en hoe ze te identificeren? Basis computer bewerkingen worden vaak onderverdeeld in vier, echter er zes als ten aanzien van een pseudo-code algoritme dat een gedetailleerde beschrijving leesbare - niet programmeertaal - wat een computerprogramma must.

instructies

1 Informatie ontvangen. Computers krijgen informatie uit andere bronnen of apparaten zoals toetsenborden, camera's, modems, scanners. Wanneer u een apparaat aansluit op uw computer, bent u het verzenden van gegevens in de computer, hoewel sommige apparaten fungeren als input en output bronnen.

2 Data opslaan. Een computer kan gegevens of resultaten op te slaan naar een geheugen locatie. Een computer kan een waarde aan een geheugen locatie toe te wijzen zoals "=". Wanneer u een programma op uw computer te installeren dat programma wordt opgeslagen in een geheugen locatie door u of de computer gekozen.

3 Volg commando's. Een computer voert commando's en kan twee variabelen te vergelijken. Een variabele is aa plaats in uw computers geheugen om informatie op te slaan. Uw computer kan vertalen of "decoderen" commando's in actie en kunnen kiezen tussen twee alternatieve acties door het vergelijken van gegevens.

4 Peform wiskunde. Een computer is in staat om het uitvoeren van berekeningen (wiskunde). Programmeurs kunnen werkelijke wiskundige berekeningen te schrijven voor een computer en kan de computer berekeningen uit te voeren voor eenvoudige of moeilijke taken. Uw computer beschikt over een rekenmachine ingebouwd net zo doen mobiele telefoons.

5 Gegevens verwerken. Computers hebben de mogelijkheid om categorie├źn acties herhalen en om gegevens te verwerken. Computers kunnen hele groepen acties onder toepassing van een opeenvolging van stappen herhalen. De computer neemt de informatie die je erin en "processen" zet het om de informatie / gegevens die u uit het te maken.

6 Output informatie en gegevens. Een computer steekt informatie. Net zoals je kunt informatie in uw computer te sturen, vanwege zijn vermogen te "redden" informatie, kan een computer informatie te sturen naar andere bronnen, met behulp van output apparaten die fungeren als input en output, zoals modems en printers. Wanneer u een foto of een SMS-bericht van uw mobiele telefoon u uw mini vermogen "computer" naar output.

Hints

  • Het identificeren van elementaire computer operaties is zo simpel als het herkennen van wat je doet als je een van uw "geautomatiseerd" elektronica gebruiken. De 'hardware' van uw computer kan niets doen zonder de "software." Hardware is een deel van de computer die nodig zijn voor basiswerking dat je fysiek kunt aanraken, zoals de processor, monitor, toetsenbord, muis, videokaarten, uw mobiele telefoon en MP3-speler lichaam. Software is de informatie (programmeren) in de computer te zetten dat de hardware wat te do.When u informatie downloaden van het internet, of een SMS-bericht ontvangen, stuur dan een e-mail of een foto, voeg uw chequeboek, drukt u op Opslaan voor elk bestand vertelt , en doe je boekwerk of inventory - u identificeren en gebruik te maken van de basisfuncties van uw computers.