Hoe kan ik WMV-bestanden wijzigen

Hoe kan ik WMV-bestanden wijzigen


Omdat video's zijn zo goedkoop en makkelijk te gebruiken, nieuwe video's worden weergegeven door de duizenden op het internet. Een populaire video-formaat is WMV (Windows Media Video). Hoewel veel programma's dit formaat kan afspelen, een aantal programma's en apparaten niet. Dus je moet het bestand in iets meer speelbare behulp van een gratis video conversie programma te wijzigen.

instructies

1 Downloaden, installeren en uitvoeren Any Video Converter (AVC). Zie de bronnen hieronder voor de link. Het programmavenster verschijnt.

2 Hoe kan ik WMV-bestanden wijzigen

Definieer een map voor het geconverteerde bestand door te kiezen in het menu Bestand en vervolgens Set Output Folder. Dit voorbeeld gebruikt Mijn video's directory voor opslag.

3 Kies het WMV-bestand dat u wilt converteren. Kies in het menu Bestand en vervolgens toevoegen Files. Voer * .WMV in het vak Bestandsnaam van het dialoogvenster bestand alleen WMV-bestanden weer te geven. Klik op het bestand dat u wilt zodat het lijkt in het linker venster. U kunt meer bestanden toe te voegen, zodat een aantal om te zetten in een keer. Dit voorbeeld gebruikt SEVEN.WMV.

4 Kies de conversie output van de rechterbovenhoek Profiel drop-down. Dit voorbeeld maakt gebruik van op maat gemaakte AVI Movie (* .avi).

5 Klik op de Convert knop in de buurt van de rechterbovenhoek om de conversie te starten. Een statusbalk geeft de conversie vooruitgang.

6 Wanneer deze volledig omgezet, wordt het bestand in de map berging met extra tekens in de bestandsnaam en de AVI extensie. Dit voorbeeld maakt SEVEN_XVID.AVI.

7 Test het geconverteerde bestand door het uitvoeren van het door een andere videospeler, zoals Windows Media Player.

Hints

  • Veel video-editing programma's, zoals Windows Movie Maker, kan ook WMV bestanden veranderen. Echter, dit gaat om het bestand te bewerken voordat deze op te slaan in een nieuw formaat.