Hoe maak je een Tumblr Layout

Als u wilt uw Tumblr pagina aanpassen, zodat het lijkt niet op de generieke standaard lay-out, bent u in geluk: Tumblr wordt geleverd met een set van verschijning-editing tools. Deze tools helpen uw Tumblr lay-out om te zetten in een ontwerp dat je individualiteit en persoonlijkheid tot uitdrukking brengt. Het duurt slechts een paar minuten om een ​​Tumblr makeover te voltooien, zodat uw kijkers zullen de veranderingen vrijwel direct te zien.

instructies

1 Open uw webbrowser en open Tumblr door te gaan naar tumblr.com.

2 Log in op uw Tumblr account met uw e-mailadres en wachtwoord.

3 Klik op het logo dat lijkt op een versnelling om de pagina Voorkeuren te openen. Klik op 'Pas uw blog "om het scherm voor het bewerken en vervolgens op" Appearance "te openen om de weergave te openen.

4 Klik op het plein naast "Achtergrond kleur" om de achtergrond van elke kleur beschikbaar op het selectiescherm te wijzigen.

5 Klik op een van de verschillende lettertype gebieden om de drop-down menu van het lettertype stijlen te openen. Selecteer het gewenste lettertype in te stellen geef je tekst een nieuwe look.

6 Upload een afbeelding van uw computer naar de top van Tumblr toe te voegen als een header of achter de inhoud als een achtergrond. Klik op de "Upload" knop "image Header" of naast "image Achtergrond." Zoek een afbeelding op de harde schijf van uw computer, en klik op "Upload" om het te plaatsen op uw Tumblr pagina.

7 Klik op de "Save + Sluiten" knop om uw wijzigingen op te slaan en sluit het Appearance pagina.