Hoe te verwijderen Active Virus

Een virus is een programma dat is ontworpen om schade aan uw computer. Sommige van deze virussen kunnen veel schade doen, maar anderen bestaan ​​alleen maar om te irriteren en storen. Virussen hechten zich aan verschillende plaatsen op uw computer, meestal om individuele bestanden. Wanneer u openen of lopen dat bestand, dat is wanneer het virus actief wordt. Zodra een virus actief is, zal het beginnen doet haar schade. Maar je kunt alle virussen, actief of inactief te verwijderen, met een eenvoudige anti-virus programma.

instructies

1 Ga naar de website van AVG (zie de link in het gedeelte Bronnen hieronder), dan is het downloaden en installeren van de AVG anti-virus software.

2 Scan uw hele computer op virussen met de AVG-programma. Dit zal de laatste stap in het installatieproces --- de software zal u vragen of u wilt een volledige scan van uw computer te voltooien. Laat die scan voltooid is, maakt niet uit hoe lang de scan duurt. U mag meer virussen dan je je bewust van bent.

3 Controleer het overzichtsscherm op virussen. Het programma zal aangeven hoeveel virussen werden gevonden, welke soorten ze waren en waar ze werden gevonden. Het is niet kritisch dat je leert waar de virussen zijn, of zelfs hun namen, zoals dit programma alle van de virussen voor u zal verwijderen.

4 Klik op "Alles verwijderen herstelde infecties." Deze knop zal alle sporen van alle virussen die zijn gevonden op uw computer te vernietigen. Het programma zal al wat hebt verwijderd, maar deze stap zal ervoor zorgen dat alle virussen die zijn gevonden zullen worden verwijderd, zelfs actieve virussen.

5 Laat de scanner verblijf running. Zodra u klaar bent met een totale scan, gewoon allemaal de AVG-programma te blijven lopen in de achtergrond. Dit zal ervoor zorgen dat je niet besmet met een ander virus.

Hints

  • Je moet altijd een anti-virus programma op al uw computers.