Hoe om geanimeerde afbeeldingen Stop in een browser

Soms als je een website je geconfronteerd wordt met bewegende beelden, die nooit stoppen met laden. Dit kan vervelend evenals vertragen uw internet surfen. In alle grote browsers, Internet Explorer, Firefox en Opera kunt u gemakkelijk stoppen met deze beelden van bewegende of knippert. Lees verder om te leren hoe om geanimeerde afbeeldingen in een browser te stoppen.

instructies

Stop geanimeerde afbeeldingen in Internet Explorer

1 Open Internet Explorer en kies "Internet-opties 'in het menu' Extra '. U kunt ook naar "Internet Options" uit het "Configuratiescherm."

2 Selecteer het tabblad "Geavanceerd" van "Internet-opties." Dit tabblad is meestal het tabblad meest rechtse.

3 Blader naar de sectie "Multimedia" op het tabblad "Advanced". Wanneer je naar de sectie Multimedia zoek naar "Play Animatie in webpagina's."

4 Klik op het selectievakje naast "Play Animaties op webpagina's" om de cheque te verwijderen. Geanimeerde beelden zullen nog steeds weergegeven, maar zal niet worden geanimeerd. Klik op de knop "OK" om uw wijzigingen op te slaan.

Stop geanimeerde afbeeldingen in Firefox

5 Open Firefox. Typ "about.config" in de adresbalk van de browser. Hit "Enter" om verder te gaan.

6 Opmerking het tekstvak bovenaan het venster dat komt. In dit vak, type "animatie."

7 Dubbelklik op "image.animation_mode." Dit zal een nieuw venster met een tekstvak. Standaard wordt het woord "normale" verschijnt in het tekstvak.

8 Vervang het woord normaal met het woord "Geen." Klik op de knop "OK" om uw wijzigingen op te slaan. Dit zal bewegende beelden te stoppen van het laden in de browser.

Hints

  • U kunt ook bewegende beelden te stoppen van het laden in Opera. Om dit te doen, opent Opera, druk op de toets "F12" en klik op het selectievakje naast "Enable GIF / SVG Animation" om de cheque te verwijderen.
  • U kunt ook stoppen met geanimeerde beelden elk moment door op de "Stop" knop in elke browser.