Hoe krijg ik mijn computer aan een stationsletter toevoegen?

Als u uw computer naar een stationsletter moet je een apparaat dat een stationsletter maakt toe te voegen toe te krijgen, een netwerkstation aan een stationsletter toe te voegen, of wijzig uw disk management naar een station omvatten door het toevoegen van een stationsletter. In de meeste gevallen, Mac OS kunt u een netwerkstation kaart om dit te bereiken en Windows biedt disk management evenals automatisch toevoegen van nieuwe stations wanneer u bepaalde opslagapparaten aansluiten op uw computer.

instructies

1 Klik op 'Start> Configuratiescherm' en selecteer "Prestaties en onderhoud" van het "bekijken" of "Administrative Tools" van de "Classic View."

2 Vanaf het "bekijken" klik "Systeembeheer" en selecteer vervolgens "Computer Management" en vervolgens op "Schijfbeheer" van de linker kant van het "Computerbeheer" dialoogvenster. Vanuit de "Classic View" klik "Computerbeheer" en dan "Schijfbeheer."

3 Aan de rechterzijde van het "Computerbeheer" dialoogvenster met de rechtermuisknop op de partitie en kies "Change Stationsletter en paden voor C :()." Klik in het dialoogvenster "Add" om een ‚Äč‚Äčandere stationsletter, type toevoegen aan of blader naar de stationsletter en klik op "OK" om de stationsletter toe te voegen. Je hebt nu een stationsletter op uw computer hebt toegevoegd.

Hints

  • Als de stationsletter die u wilt toevoegen voor een opslagapparaat, plaatst u het USB-opslagapparaat in een van uw USB-poorten en uw computer automatisch een stationsletter toe te voegen voor u.