Hoe te Stralen van Licht in Adobe Photoshop maken

Hoe te Stralen van Licht in Adobe Photoshop maken


Met de oprichting van de computer grafische programma's zoals Adobe Photoshop, werd het mogelijk om belangrijke wijzigingen aan te brengen aan uw foto's. Photoshop wordt gebruikt om oude, beschadigde foto's, retoucheren afbeeldingen te herstellen voor publicatie en vast te stellen een aantal fouten. Vaak veranderingen gemaakt met behulp van Photoshop zijn vrij subtiel. Bijvoorbeeld, als je een bos scene, kunt u ervoor kiezen dat u wilt zwakke stralen van licht door de takken. Dit is snel en eenvoudig te doen met behulp van Photoshop.

instructies

1 Laad de afbeelding die u wilt lichtstralen toe te voegen aan op uw computer.

2 Open Photoshop. Selecteer "File" in het menu en kies "Open." In het dialoogvenster dat verschijnt, gaat u naar de afbeelding die u geladen en open het.

3 Klik op de "Create New Layer" knop aan de onderkant van de "Layers" palet. Selecteer de "Polygonal Selection" tool en gebruik deze om een ‚Äč‚Äčkegelvormige gebied waar u wilt dat de eerste stralen van het licht te selecteren.

4 Gebruik de "Emmertje" tool om de selectie te vullen met een geelachtig wit.

5 Selecteer 'Filter' in het menu en kies "Noise." Van de opties, kies "Ruis toevoegen." In het dialoogvenster, kies "Uniform" en "Monochromatic" en maken het 'Bedrag' 100. Klik op "OK."

6 Selecteer 'Filter' in het menu en kies "Blur." Van de opties, kiest u "Motion Blur." In het dialoogvenster, stel de "Angle" om de hoek van uw kegel passen en maken het "Distance" 240. Klik op "OK."

7 Ga naar de top van de "Layers" palet en verminderen de "Opaciteit" van de laag tot ongeveer 25 procent. Het precieze aantal is afhankelijk van uw imago en het gewenste resultaat.

8 Herhaal stap 3 tot en met 7 om meer stralen toe te voegen aan uw imago. Sla uw werk op.