Hoe kan ik negatieve Exponentials in Excel gebruiken

Microsoft Office Excel heeft opgedaan in populariteit en is nu zo veel gebruikt dat het zijn niet vertrouwd zijn met hoe het te gebruiken kan worden beschouwd als een verplichting in de wereld van vandaag. Terwijl het programma biedt een breed scala aan geavanceerde functies en tools, hoeft een nieuwe Excel gebruiker alleen leren enkele basisbegrippen en manieren van het invoeren van gegevens te beginnen met behulp van de spreadsheets. Weten hoe je exponenten te gebruiken in Excel is een van deze fundamentals.

instructies

1 Open het Excel-programma, en navigeer naar de cel waarin u wilt negatieve exponenten te gebruiken.

2 Voer negatieve exponenten door eerst een isgelijkteken, dan is het nummer van het basisstation en vervolgens de exponent te typen. Bijvoorbeeld, 7 naar de negatieve derde macht intypen als = 7-3.

3 Voer negatieve exponenten op een andere manier door te typen in het isgelijkteken eerste weer, maar dan met behulp van de POWER functie van Excel. Bijvoorbeeld, zou hetzelfde nummer worden ingetikt als volgt = POWER (7, -3)

4 Gebruik celverwijzingen in plaats van specifieke getallen voor de cel-update telkens de getallen in de referentiecellen worden gewijzigd. Celverwijzingen een numerieke manier om de locatie van een cel in het werkblad geven. Bijvoorbeeld, A: 1 is de cel in de eerste kolom en de eerste rij van een werkblad.