Hoe DVD Tracks Rip

Hoe DVD Tracks Rip


U kunt veel verschillende programma's voor het rippen van dvd's online te vinden. De meeste van deze programma's werden gemaakt voor disk back-up, en rip de films als één grote afbeelding bestand genaamd een ISO. De ISO-bestand bevat alle video-bestanden op de schijf, evenals de gegevensbestanden die de schijf te bedienen, en kunnen worden bekeken op de computer alleen door middel van een dvd-speler programma. Als u wilt dat de dvd-bestanden meer compatibel met standaard computer-based spelers en redacteuren te maken, kunt u de DVD-tracks rippen als afzonderlijke digitale videobestanden plaats.

instructies

DVD Decrypter

1 Download en installeer DVD Decrypter op uw computer. Plaats de dvd die u wilt de tracks rippen van in de computer en start DVD Decrypter.

2 Ga naar het menu "Mode". Selecteer de "File" of de optie "IFO" onder "Mode." Elk van deze opties rippen de video's van een DVD als afzonderlijke video tracks.

3 Klik op het pictogram "Destination" map. Ga naar de map op de harde schijf waar u het geripte DVD tracks op te slaan, klikt u op de map en klik op "OK" om de map als de bestemming in te stellen.

4 Druk op de knop "ontsleutelen". De bestanden rippen afzonderlijk in de map. Om een ​​van de bestanden eenmaal geript te bekijken, ga naar de map en dubbelklik op het bestand.

WinX DVD Ripper

5 Download en installeer WinX DVD Ripper op uw computer. Plaats de dvd die u wilt de tracks rippen van de dvd-drive en start WinX DVD Ripper.

6 Klik op "DVD Disc" in het venster Win X DVD Ripper. De disc informatie vult in het venster WinX DVD Ripper, en alle afzonderlijke tracks op de disc te zien in de "Title Info" lijst.

7 Druk op de knop 'Bladeren' om een ​​map te kiezen om de dvd-tracks op te slaan in. Wanneer het venster wordt geopend, gaat u naar de map waar u de bestanden wilt opslaan en klik op "OK."

8 Kies een van de formaten in WinX DVD. Output formaten in WindX DVD onder andere AVI, MPEG, MOV of FLV.

9 Druk op de knop "Start" om de tracks rippen. De tracks opslaan individueel in de geselecteerde indeling in de map die u voor de uitgang instellen.

Wondershare Free DVD Ripper

10 Download en installeer Wondershare DVD Ripper. Leg de dvd die u wilt tracks van in het dvd-station van de computer rippen en lanceren Wondershare.

11 Druk op de knop 'Toevoegen' en kies de ingang voor de DVD-station dat in de bronnenlijst weergegeven. De DVD en een map met alle gegevens en videobestanden bevat verschijnen in het "Source" venster.

12 Klik op de "Doel zoeken" knop door het vakje "Output" om de map op uw harde schijf te selecteren waar u de geripte video tracks van de DVD op te slaan. Wanneer u de map te vinden, klikt u op het pictogram van de map en klik op "OK."

13 Klik op de pijl op het menu in de buurt van "Profile" om de beschikbare formaten in Wondershare bekijken. Klik op een formaat in de lijst om deze te selecteren en klik op "Start." De video tracks rippen los van de DVD en slaat in de "Output" map.