Waarom is een externe harde schijf maken lawaai en niet herkend

Externe harde schijven zijn een ongelooflijk nuttige toevoeging aan het arsenaal van bijna elke computer eigenaar. Ze zijn verkrijgbaar in een hoge capaciteit op prijs punten die wedijveren met interne harde schijven, met een extreem hoge overdrachtsnelheden, dankzij de USB 2.0-interface. Externe harde schijven kunnen problemen die interne harde schijven niet, zoals het gemeenschappelijk probleem van een drive spinning up of het maken van lawaai, maar nog niet zijn opgenomen door de computer te ervaren. Met een solide plan voor probleemoplossing, kan zelfs dit probleem eenvoudig worden opgelost.

Onverenigbaarheid met andere apparaten

Als uw USB-drive wordt niet herkend door uw computer wanneer u de stekker in, probeer los te koppelen, en ook de stekker uit alle andere USB-apparaten die zijn aangesloten. Alle USB-apparaten, zelfs degenen die een externe voeding hebben, trek je een deel van hun vermogen rechtstreeks vanaf de USB-bus. Als je te veel apparaten aangesloten op dezelfde USB-controller, problemen, zoals een station niet wordt herkend kan leiden.

Onverenigbaar File System

De Mac-besturingssysteem kan drives geformatteerd onder het FAT32 en NTFS-bestandssystemen gebruikt door Windows te lezen, maar Windows zal niet herkennen HFS, het bestandssysteem dat door Mac OS. Als u een HFS-geformatteerde externe schijf aan te sluiten op een computer met Windows, zal de drive spin up, maar Windows zal niet reageren. De aandrijving moet worden gebruikt met een Mac, of opnieuw gebruiken een schijfvormige partitioneren hulpprogramma.

Drive losgekoppeld van de voeding

Sommige externe harde schijven hebben de mogelijkheid van het tekenen al hun stroom van de USB-bus, of ontvangen van een extra voeding via een stopcontact. Als het station niet werkt met behulp van de macht van alleen de USB-bus, sluit de voeding. Veel stations niet deze optie te hebben; ze zullen niet werken, tenzij ze zijn aangesloten op zowel een stopcontact en een USB-poort.

Driver Update Verplicht

Sommige oudere moederborden kunnen verlangen bijgewerkt USB-stuurprogramma's op de juiste wijze gebruik maken van een moderne USB 2.0-apparaat. Als je al de basisstappen voor probleemoplossing hierboven hebt uitgeput, bezoek de website van de fabrikant van uw moederbord en kijk voor bijgewerkte USB-stuurprogramma's. Zorg er ook voor dat uw Windows-installatie is volledig up-to-date.

corrupte bestanden

USB harde schijven zijn gevoelig voor data corruptie als een van beide het vermogen of de USB-kabels worden losgekoppeld tijdens een operatie te schrijven. Tijd, kan dit leiden tot een situatie waarin Windows kan niet correct naar schijf te schrijven is. Om Windows poging om corrupte bestanden, gerund Scandisk door rechts te klikken op het station na dubbelklikken op te lossen hebben "My Computer." Klik op Eigenschappen> Extra> Error Checking. Klik op de twee selectievakjes om Windows poging om fouten en slechte sectoren op te lossen hebben. Klik op "OK" om de operatie te starten. Afhankelijk van de grootte van uw harde schijf en de snelheid van uw computer, kan deze bewerking enkele uren in beslag nemen.

Bij gebreke van Hardware

Als het apparaat nog steeds niet wordt herkend, maar het is het maken van geluiden hoorbaar wanneer deze is aangesloten, kan de schijf niet. Bijna elke fabrikant van harde schijven verspreidt een gratis hulpprogramma om de schijven die ze maken op fouten te controleren. Bezoek de website van de fabrikant om dit programma te downloaden. Als de drive is niet, zal het nut zeer waarschijnlijk in staat om het te ontdekken. Neem contact op met de fabrikant voor een vervangende als het station onder de garantie valt.