Hoe het opzetten van om neem uw Podcast op Audacity

Hoe het opzetten van om neem uw Podcast op Audacity


Audacity is een populaire digitale audio-editor, want het is gratis en het is makkelijk te gebruiken. U kunt uw stem direct opnemen in de computer, gewoon met een klik op de knop Record. Hier is hoe je het kunt instellen.

instructies

1 Stel eerst al je uiterlijke apparatuur. Sluit uw microfoon en koptelefoon. De hoofdtelefoon is nodig, zodat u naar het geluid van uw computer kunt luisteren zonder de microfoon oppakken van overtollige geluiden tijdens het opnemen.

2 Hoe het opzetten van om neem uw Podcast op Audacity

Openstellen Audacity.

3 Voordat u begint, wil je het instellen van uw voorkeuren voor Google. Klik op Bestand / Preferences. Het eerste tabblad is Audio I / O (Input / Output). Controleer of uw opname-opties correct zijn.

4 Onder "Opname," er is een optie Channels. In het algemeen, voor podcasting, wilt u het kanaal te zijn: 1 (Mono), omdat je alleen opnemen op één microfoon. Er is geen behoefte 2 (stereogeluid).

5 Hoe het opzetten van om neem uw Podcast op Audacity

Ook, voordat u opneemt, u wilt controleren en zet de geluidsinstellingen op uw computer. Ga naar Configuratiescherm en vind Geluiden en audioapparaten. Klik op de Audio Tab. Stel het geluid afspelen en Geluidsopname.

6 Hoe het opzetten van om neem uw Podcast op Audacity


Klik op de Audio Tab. Stel het geluid afspelen en Geluidsopname. Onder Geluidsopname, klik op Volume, selecteert u de volume meter die microfoon zegt en pas dienovereenkomstig.

7 Nu bent u klaar om op te nemen. Het enige wat je hoeft te doen is klikken op de grote rode opnameknop en begin te spreken in de microfoon.

Hints

  • Onder voorkeuren, is er ook een optie om "Play andere tracks tijdens de opname," als dat is iets wat je wilt doen.