Hoe te Rx2 converteren naar WAV

Er zijn tientallen software labels die audio gebruiken in bepaalde vorm dan ook. Sommige zijn video-editing programma's, terwijl anderen maken muzikale riffs zichzelf. Echter, met de veelheid van software komt een groot aantal bestandsformaten. Veel programma merken dragen hun eigen specifieke bestandsindelingen, waardoor het uiterst moeilijk om een ‚Äč‚Äčaudiobestand van het ene programma en importeren in andere. Twee van deze bestandstypen zijn de Rx2, die voornamelijk wordt gebruikt in combinatie met een aantal audio-opname-software, en de veel gebruikte WAV, gemaakt door Microsoft en ondersteund door de meeste programma's. Dit is hoe je Rx2 converteren naar WAV.

instructies

1 Download Super Audio Converter. Klik op de link in de sectie referenties hieronder. Dit brengt u naar een gratis download van een bestand converter genaamd "Super Audio Converter."

2 Scroll naar beneden en klik op "EXE-bestand (4.6 MB)."

3 Dubbelklik op de zojuist gedownloade bestand. Dit zal verschijnen, hetzij in een "Downloads" pop-up venster of als pictogram op het bureaublad.

4 Klik op "OK" en vervolgens op "RUN" wanneer wordt gevraagd of u wilt het programma uit te voeren.

5 Klik op "JA" wanneer wordt gevraagd of u wilt Super Audio Converter te installeren.

6 Klik op "Next" als de installatiewizard wordt geladen.

7 Klik op "Next" om de doelmap goed te keuren. U kunt de locatie wijzigen door te wijzen op de locatie, te klikken op "Backspace" en dan te typen in de gewenste locatie.

8 Klik op "Next" wanneer aangetoond dat het "Menu Folder."

9 Klik op "Next" opnieuw en klik vervolgens op "Install" om de installatie te beginnen.

10 Klik op "Yes" wanneer blijkt de Windows Media Format License Agreement.

11 Klik op "OK" wanneer er een pop-up venster verschijnt dat de installatie is voltooid.

12 Klik op "Finish."

13 Open "Super Audio Converter."

14 Sleep de audiotrack in het venster, klikt u op "Van WAV" aan de bovenkant van het scherm en klik op "Start Convert." De omzetting begint.