Hoe maak je een Rating System Toevoegen aan Drupal

Het toevoegen van een rating systeem om uw Drupal content management systeem is volledig optioneel, maar kan een extra punch toe te voegen aan uw Drupal-gebaseerde website. Voeg een rating systeem om Drupal om gebruikers de mogelijkheid van waardering uw content vijf sterren geven.

instructies

1 Bezoek de officiƫle website van Drupal.

2 Klik op "Download", "Modules" en "Evaluatie / Rating."

3 Kies een ratingsysteem door het lezen van de release notes, bug reports en "meer te weten" koppelingen naast de talrijke ratingsystemen aangeboden.

4 Download de nieuwste versie van uw favoriete rating systeem module. Als u behoefte aan een andere bijbehorende modules te downloaden, doe het op hetzelfde moment.

5 Unzip en pak de bestanden op uw computer.

6 Lees de installatie-bestanden die met de bestanden.

7 Gebruik de installatie bestanden naar de rating-systeem module uploaden in Drupal. Zorg ervoor dat u uw beheerder toegang tot gegevens bij de hand voordat u het uploaden van de rating-systeem module om Drupal.

Hints

  • Gebruik een FTP-client om het proces van het uploaden van de rating-systeem module stroomlijnen. FTP-clients kunnen veel bestanden tegelijk te uploaden.
  • Wees bereid zijn om toegang te krijgen tot de "modules", "content-types" en "toegang" directory secties van het Drupal.
  • Bij het uploaden van de rating-systeem, kunt u worden gevraagd om bestanden te overschrijven. Zorg ervoor dat deze bestanden veilig zijn om te overschrijven zonder het uitvoeren van de rest van uw Drupal content management systeem.
  • Soms zal de laatste versie van een rating-systeem niet werken met uw versie van Drupal. Als dit het geval is, opnieuw de website en download een versie van het rating-systeem compatibel met uw versie van Drupal. Zorg ervoor dat u de eerder gedownloade rating-systeem module van uw computer verwijderen om verwarring te voorkomen.