How to Get Music From Limewire om Windows Media Player

How to Get Music From Limewire om Windows Media Player


LimeWire is een peer-to-peer (P2P) netwerk file-sharing, waarmee u toegang tot een breed scala van mediabestanden types van gedeelde accounts van andere gebruikers. Het downloaden van licentie-vrij en promotionele muziek van LimeWire kan een handig alternatief voor het zoeken op het internet voor de gewenste inhoud. Zodra u uw muziek hebt gevonden en opgeslagen in uw eigen LimeWire gedeeld of andere aangewezen download map, kunt u het overbrengen naar uw Windows Media Player-bibliotheek voor het afspelen.

instructies

1 Open de map LimeWire bestand met de muziek die u wilt overbrengen naar Windows Media Player. Dit is de map waarin u normaal uw LimeWire downloads op te slaan, zoals "Shared Files" of "Downloads", en kan per gebruiker voorkeur.

2 Start Windows Media Player.

3 Klik op het tabblad "Bibliotheek" of "Switch to Library" knop in rechterbovenhoek van de speler.

4 Klik op het tabblad Player bibliotheek "Play". Sleep het muziekbestand van de LimeWire maplocatie in het open venster lijst. Als alternatief kunt u slepen en neerzetten van de muziek bestand of map van de LimeWire locatie in een map die al door de Windows Media Library wordt bewaakt. Doen ofwel vult de muziek transfer van LimeWire naar Windows Media Player.