Hoe maak je een ThinkPad 600E Problemen

Hoe maak je een ThinkPad 600E Problemen


Computers kunnen last hebben van een gevarieerde set van mogelijke problemen, maar ThinkPad 600E-modellen hebben gemeenschappelijke, eenvoudige reparaties voor problemen, variƫrend van kabelverbinding storingen de accu leeg is. Het enige gereedschap nodig zijn een platte kop en Phillips schroevendraaier.

instructies

1 Zorg ervoor dat de AC-adapter is aangesloten op de achterkant van de ThinkPad 600E en in het stopcontact of stekkerdoos als vermogensverlies lijkt een probleem te zijn.

2 Vervang de batterij van de ThinkPad 600E's als de stroom nog steeds niet stroomt in het systeem. Uw batterij kan vervangen moeten worden als het enkele jaren oud of kan het naderen van de 1.000 laadcycli mijlpaal. Koppel de laptop uit het stopcontact en draai de ThinkPad 600E voorbij. Zoek de horizontale batterij omtrek in de buurt van de top van de onderzijde van het apparaat en schuif de ontgrendeling net onder dit pop uit de batterij te vervangen.

3 Controleer of de monitor helderheid instellingen en aanpassingen als het scherm te donker of als het scherm verschijnt gewoon helemaal zwart. Monitor aanpassing toetsen op uw ThinkPad 600E laptop kan worden gevonden net boven de cijfertoetsen rij aan de bovenkant van het toetsenbord.

4 Koppel de ThinkPad 600E laptop uit het stopcontact en verwijder de batterij tijdelijk als de monitor nog donker verschijnt. Verwijder de schroeven op de bezel, dat is de zwarte rand rond het eigenlijke ThinkPad 600E scherm. Deze schroeven worden bedekt met kleine achterhouden caps, dus knallen deze met uw nagel of de rand van een platte schroevendraaier, verwijder dan de werkelijke schroeven met een Phillips schroevendraaier.

5 Wrik het paneel voorzichtig uit helemaal.

6 Zoek de witte inverter kabel. Deze kabel ligt op de top van de groene inverter board, wat te zien is aan de onderkant van het scherm van de ThinkPad 600E's. Als de omvormer is losgekoppeld van de witte connector aan de zijkant van de omvormer board, til aan de rand van deze connector en schuif de kabel opnieuw in.

7 Druk naar beneden naar de inverter connector vastklikken. Dit moet de ThinkPad 600E's backlight te herstellen en te herstellen goede beeldscherm functioneren.

8 Vervang de bezel van de ThinkPad 600E zorgvuldig en ervoor zorgen dat alle schroeven worden teruggeplaatst met behulp van uw Phillips schroevendraaier. Pop de batterij terug in de onderzijde van het apparaat totdat deze stevig vastklikt voordat u gebruik van de computer te hervatten.