Hoe te verwijderen Microsoft Virus software verwijderen

Microsoft's anti-virus software, Malicious Software Removal Tool (MSRT), is opgenomen in MS besturingssystemen sinds 2005. Het op de tweede dinsdag van elke maand wordt bijgewerkt, en draait automatisch op de achtergrond van de computers van de klant. Het verwijdert virussen, malware en andere kwaadaardige software, en rapporteert problemen terug naar Microsoft.

Sommige gebruikers hebben problemen met de MSRT software gehad. Gebruikers hebben gemeld dat de software soms automatisch verwijdert bestanden die niet zijn geïnfecteerd. Anderen houden niet van de auto-relay-systeem, omdat ze willen informatie over de inhoud van privé van hun computer te houden.

Leer de stappen om de MSRT software handmatig te verwijderen. Het is belangrijk op te merken dat de meeste computer deskundigen waarschuwen tegen het verwijderen van anti-virus software.

instructies

1 Op het bureaublad aan de linker bovenhoek, opent u het menu "Start" en dubbelklik op "Computer." Als alternatief kunt u klikken op het pictogram "My Computer" op het bureaublad.

2 Zoek en open de "Windows" map en dubbelklik op het "System32" map. Blader door de map System32 totdat u een bestand gelabeld MRT.exe of MRT vinden.

3 Selecteer en klik met de rechtermuisknop op de "MRT.exe" of "MRT" bestand en kies 'Verwijderen'. Er zal een prompt; klik op "Doorgaan."

4 Sluit het open raam. U moet de computer opnieuw op wanneer u klaar bent om het programma te verwijderen.

Hints

  • Alternatieve optie: Disable Reporting FunctionIf uw probleem met de MSRT software is één van de persoonlijke levenssfeer, kunt u het vermogen van het programma om een ​​rapport naar Microsoft te sturen uit te schakelen. Het programma zal nog steeds kwaadaardige software te verwijderen van uw computer, maar het zal geen informatie terug naar Microsoft.This procedure sturen omvat het toevoegen van een registersleutel. Als je niet weet hoe je een registersleutel toe te voegen (en de meeste gebruikers niet), zijn er een reeks van matig eenvoudige instructies voor het maken van een registersleutel op de Microsoft support site toe te voegen (zie "Aanvullende bronnen," hieronder) . Een tweede reeks instructies (zie "Aanvullende bronnen," hieronder), zal u de exacte code voor dit specifieke registersleutel te gaan geven.