Hoe te blokkeren of deblokkeren MySpace profielen

MySpace is een enorme Internet community met miljoenen gebruikers - en nog veel meer die elke dag lid, onder wie kinderen. Enkele van de thema's en de inhoud geplaatst in MySpace-profielen zijn niet geschikt voor kinderen, dus het is belangrijk om te weten hoe te blokkeren (of deblokkeren) accounts van je kinderen.

instructies

Leer te blokkeren en vrijgeven gebruikers op MySpace

1 Log in op MySpace door uw (of uw kind) accountinformatie in de 'Lid Sign In' box invoeren (zie bronnen hieronder). Je moet een account aanmaken door te klikken op de "Sign Me Up! ' link als u dat nog niet heeft gedaan.

2 Klik op een link naar profiel van een gebruiker waarvan u vermoedt dat ze lastig. De link kan ook niet afbeelding van het profiel of de naam die eraan verbonden zijn. Dit zal je naar die persoon profielpagina.

3 Klik op de link 'Gebruiker blokkeren' in de 'Contact' box. Door dit te doen betekent dat deze gebruiker niet in staat om te reageren, afbeeldingen, video's of berichten versturen naar je kinderen, tenzij u ervoor kiest om de communicatie te deblokkeren zal zijn.

4 Deblokkeren van een gebruiker door het herzien van het profiel in kwestie en te klikken op de link 'opheffen alles'. Het zal worden gevestigd in de plaats waar de oorspronkelijke 'Gebruiker blokkeren' knop was verschenen.

Hints

  • Monitor rekeningen en de activiteiten van uw kinderen als u hen in staat stellen om MySpace te gebruiken. Houd bij wie hun vrienden zijn, evenals de inkomende en uitgaande berichten, met name van vreemden. Dit zal u helpen hen veilig te houden van mogelijke gevaren.
  • Zorg ervoor dat u accountgegevens van uw kind bij de hand te allen tijde. Dit zal u toelaten om toegang te krijgen tot hun account wanneer u het nodig om hun veiligheid te verzekeren.
  • Het internet is een krachtig middel, maar heeft een groot potentieel voor misbruik. Oplichters, spammers, nadelen en roofdieren gebruiken het internet ook. Gezond verstand moet altijd prevaleren bij het omgaan met onbekenden via het internet, met name op community websites als MySpace.