How to Run Vista Ultimate 64 in 32-bits modus

Eerst ter beschikking van de consument met de Windows XP Professional besturingssysteem, zijn 64-bit systemen snel de minder efficiënte 32-bits systeem te vervangen. Met Windows Vista, een 64-bits versie is beschikbaar met alle vier de edities (Home Basic, Home Premium, Business en Ultimate). Eén van de handige functies van 64-bits Windows-besturingssystemen is hun achterwaartse compatibiliteit met 32-bits-programma's. Als u een 32-bits programma om uw Vista Ultimate 64-bit computer, het runnen van uw 32-bits-programma wordt automatisch ingeschakeld op 32-bits modus hebt geïnstalleerd.

instructies

1 Open de standaard harde schijf voor uw computer door te gaan naar het menu Start, klik op "Computer" en vervolgens te dubbelklikken op "Lokaal station (C :)."

2 Open de 32-bits programma's directory door te dubbelklikken op de "Program Files (x86)" map (64-bits programma's worden opgeslagen in de map "Program Files").

3 Kies uw programma uit de lijst van 32-bit programma's op uw computer geïnstalleerd. (Bijvoorbeeld, dubbelklik op "Adobe", dubbelklik op "Adobe Photoshop CS3," en dubbelklik op "Photoshop.") Windows Vista zal nu open het programma en over te schakelen naar 32-bits compatibiliteitsmodus.