Hoe kan ik Problemen met een Compaq F572US?

Hoe kan ik Problemen met een Compaq F572US?


Het bezit van een laptop, zoals de Compaq F572US geeft u het gemak om overal te gaan, maar als er iets misgaat met de eenheid van de kosten te vinden en oplossen van het probleem kan vrij hoog zijn. Met de prijs van de professionele service zo hoog voor laptops, het loont om een ​​aantal problemen oplossen vaardigheden van je eigen te ontwikkelen. De F572US laptop is gevoelig voor een aantal kwesties, en leren hoe te identificeren en deze problemen op te lossen bespaart u tijd en geld.

instructies

1 Verwijder alle hardware aangesloten op de laptop, zoals printers, externe harde schijven en scanners. Verwijder ook alle apparaten aangesloten op de USB-poorten.

2 Voeg elk stuk hardware om de laptop een voor een te bepalen welke stuk hardware het probleem veroorzaakt. Een storing stuk hardware kan problemen met de laptop veroorzaken.

3 Installeer het stuurprogramma voor de storing stuk hardware, met behulp van de cd die bij het apparaat of een driver gedownload van de website van de fabrikant kwam.

4 Sluit een externe monitor aan de achterkant van de F572US als de interne scherm niet op. Als de laptop werkt samen met de externe monitor, maar de ingebouwde LCD-scherm is zwart, zal het display moeten worden vervangen.

5 Spray het toetsenbord op de F572US met samengeperste lucht om vuil of voedselresten die mogelijk interfereren met de normale werking van het toetsenbord los te maken. Draai de laptop ondersteboven en schud om het losgemaakte vuil te verwijderen.

6 Log in op de laptop en klik met de rechtermuisknop op het pictogram "My Computer". Kies "Eigenschappen" en klik op het tabblad "Hardware".

7 Klik op de "Device Manager" knop en uit te breiden op het plusteken naast elk stukje hardware. Kijk voor een rode uitroeptekens of gele vraagtekens. Dit zijn aanwijzingen dat een bepaald stuk apparatuur niet goed werkt.

8 Klik met de rechtermuisknop een storing stukken hardware en kies "Update driver" om een ​​nieuwe driver te downloaden en te installeren. Voortzetting van het proces tot de stuurprogramma's voor elk slecht stuk hardware zijn vervangen.