Hoe om te leren Microsoft WordPad

WordPad is een tekstverwerkingsprogramma programma dat in alle versies van het Windows-besturingssysteem is ingebouwd. Het is niet ontworpen om de overvloed aan functies die een Microsoft Word heeft, maar eerder om gewoon toestaan ​​om basistekst documenten die vervolgens kunnen worden overgedragen naar en gelezen door elke Windows-computer die je tegenkomt te maken. Als je wilt leren hoe u Microsoft WordPad te gebruiken, heb je geluk. Het programma is zo eenvoudig en duidelijk dat het beheersen zal het slechts een paar minuten duren.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op uw bureaublad. Selecteer "Nieuw" en vervolgens "WordPad-document." Dit zal een nieuw WordPad-document op uw bureaublad te maken.

2 Dubbelklik op de nieuwe WordPad document naar de WordPad-software te openen.

3 Typ alle woorden die u wilt met behulp van het toetsenbord van uw computer in het lege, witte gedeelte van het document. Wanneer gedrukt, wordt uw document precies worden geformatteerd als het op het scherm verschijnt.

4 Gebruik de werkbalk aan de bovenkant van de belangrijkste WordPad scherm om verschillende attributen van de tekst wijzigen. U kunt het lettertype, de lettergrootte en attributen toevoegen, zoals vet, cursief of onderstreepte tekst. Gebruik de knop "Bullets" op de werkbalk om een ​​lijst met opsommingstekens van items toe te voegen aan je WordPad document.

5 Gebruik de "Insert" drop-down menu om hetzij de datum en tijd of een grafisch object in het lichaam van uw WordPad-document in te voegen.

6 Gebruik het menu "Bestand" om wijzigingen in uw document op te slaan of uw document afdrukken als u nodig acht.