Hoe te verwijderen glazen uit een Gezicht in Photoshop

Hoe te verwijderen glazen uit een Gezicht in Photoshop


Photoshop, Adobe's beeldmanipulatie en grafische editing software, heeft een tool genaamd de "Kloonstempel", die gebruikers in staat stelt om delen van een afbeelding te vervangen door pixels die zijn bemonsterd uit een ander gebied van de afbeelding. De Clone Stamp is handig voor fotografen die willen een dolende wolk in de lucht of een onaantrekkelijke hoogspanningslijn te verwijderen, maar is ook waardevol voor mensen die willen touch-up foto's van zichzelf of anderen. Het verwijderen van glazen uit het gezicht van een onderwerp in Photoshop duurt enige vaardigheid en oefening met het gereedschap Kloonstempel, maar het is een uitstekende manier om te scherpen fotobewerking talent.

instructies

1 Open het portret dat u wilt bewerken in Photoshop door te klikken op het menu "Bestand" en het selecteren van de optie "Open". In de verkenner venster vind het image-bestand dat u wilt openen, markeert u deze door erop te klikken en druk op de "Open" knop.

2 Zoom in op een klein gebied van de bril die u wilt verwijderen door te kiezen voor de "Vergrootglas" tool en meerdere keren klikken. Elke klik zal de vergrotingsfactor verdubbelen. Zoom in ver genoeg dat u de fijne details in het beeld kan zien. Een zoom bedrag van ongeveer 500 procent is meestal voldoende.

3 Selecteer de "Kloonstempel" gereedschap uit de gereedschapskist aan de linkerkant. Kies een penseel formaat dat geschikt is voor de grootte van uw imago en de details van elk afzonderlijk gebied is. Voor grotere afbeeldingen, een grotere penseel grootte op zijn plaats, terwijl het voor kleinere foto's of gebieden met zeer ingewikkelde details, een kleinere penseelgrootte noodzakelijk is.

4 Houd de toets "Alt" op een Windows-pc of de toets "Option" op Mac OS X, en klik op een gebied van de foto direct grenzend aan het gebied van de bril die u wilt verwijderen. Dit vertelt de Clone Stamp tool om proeven van de pixels onder dit gebied en kopieer ze naar de ruimte boven die u zal schilderen. U wordt klonen kleine gebieden in een tijd, en zal moeten naar een nieuw gebied te proeven voor elk deel van de glazen.

5 Verf over de bril door uw muisknop ingedrukt te houden en de cursor te slepen over de glazen. De kloon stempel gereedschap vervangt de pixels in de gebieden die u schilderen met de pixels van uw bemonsterd omgeving.

6 Resample periodiek naar de dichtstbijzijnde wedstrijd om de kleur en textuur van de huid, ogen of haar onder de bril te krijgen. Die direct grenzen aan de bril zal doorgaans overeenkomen beste. Gebruik een kleiner penseel als u verhuist naar meer gedetailleerde gebieden.

7 Kies de "Smudge" tool en stel de kracht om ongeveer 20 procent door gebruik te maken van de kracht schuifknop in de werkbalk.

8 Vlekken de gebieden van het gezicht en het haar dat u gekloneerd om deze gebieden te mengen met de rest van de foto.

Hints

  • Als gebieden van uw foto kijken onrealistisch na het gebruik van het gereedschap Kloonstempel, wees niet bang om uw wijzigingen ongedaan te maken en probeer het opnieuw met een ander monster gebied. Het is moeilijk om te zeggen of het monster nauwkeurig zal zijn totdat je schilderij te beginnen, en het is waarschijnlijk dat je zal moeten ongedaan maken en opnieuw gebieden een aantal keer voordat het er goed uitziet.
  • Clone stempelen is een destructief proces, wat betekent dat het permanent verandert de pixels in de afbeelding. Gebruik uw oorspronkelijke bestand niet overschrijven, anders zul je nooit in staat zijn om het oorspronkelijke beeld te herstellen met de bril intact.