Hoe maak je een Palm Tungsten E2 Reset

De Palm Tungsten E2 is een personal digital assistant. Het kan opslaan en organiseren een veelheid van persoonsgegevens. Er zijn twee manieren om dit apparaat te resetten: zacht en hard. Een soft reset heeft geen invloed op uw persoonlijke gegevens, maar een harde reset zal het toestel te wissen en te herstellen naar de fabriek specificaties.

instructies

Soft Reset

1 Zoek de reset-knop op de achterkant van het apparaat. Het is gevestigd in een verzonken gat, zodat niet per ongeluk kan worden ingedrukt.

2 Met behulp van een paperclip of het einde van de Palm stylus, druk op de reset knop.

3 Is de reset is geslaagd, kijk uit voor de Palm-logo te verschijnen, evenals een prompt voor het instellen van de tijd en datum. Dit soort reset moet niet je gegevens beschadigen.

Hard Reset

4 Houd de aan-uitknop.

5 Houd de aan-uitknop, gebruik een paperclip of de Palm stylus om op de resetknop.

6 Wees ervan bewust dat je een voortgangsbalk en de Palm logo mag zien. Houd de reset-knop en uit-schakelaar totdat deze is voltooid en de circulaire Palm logo verschijnt.

7 Kijk voor een bericht verschijnt op het scherm de vraag of u wilt uw gegevens te wissen. Druk op de navigatieknop om door te gaan en uw gegevens te wissen; druk op een andere toets om een ​​soft reset uit te voeren.

Hints

  • Een harde reset worden uw gegevens gewist.