Hoe de Internet Explorer 8 Search Bar aanpassen

Hoe de Internet Explorer 8 Search Bar aanpassen


Microsoft is in de zoekmachine het bedrijfsleven sinds de vroege dagen van het World Wide Web, de invoering van zoekmachines zoals MSN, Live Search en Bing. Microsoft's Internet Explorer 8 browser bevat een zoekveld dat u kunt gebruiken om te zoeken op het internet vanaf elke pagina - maar het zoekveld maakt gebruik van Bing, die niet uw favoriete zoekmachine kan zijn. Als u liever een andere zoekmachine te gebruiken, kunt u de Internet Explorer 8 zoekbalk aanpassen, zodat het gebruik maakt van uw favoriete zoekmachine.

instructies

1 Open Internet Explorer 8, klik op "Tools" en vervolgens op "Internet-opties."

2 Klik op het tabblad 'Algemeen' en klik op de knop 'Instellingen' onder 'Zoeken'.

3 Klik op 'Zoek meer zoekmachines ... "in de linkerbenedenhoek van het venster. Een nieuw browservenster geopend en toont een pagina met een lijst van beschikbare zoekmachines voor Internet Explorer 8.

4 Klik op de zoekmachine die u wilt gebruiken.

5 Klik op de blauwe "Klik hier om te installeren" link. Een nieuw venster met de titel "Add Search Provider" verschijnt.

6 Klik op 'Dit als mijn standaard zoekmachine "en" Gebruik zoeksuggesties van deze provider. "

7 Klik op de knop 'Toevoegen'. De nieuwe zoekmachine wordt in de zoekbalk aan de bovenkant van het venster.

Hints

  • U kunt meerdere zoekmachines in Internet Explorer 8 te installeren om te schakelen tussen zoekmachines, klik op de pijl naast het vergrootglas in de rechterbovenhoek van het venster.