Hoe de NetComm NB5Plus4w gebruiken als een 3G Router

Met behulp van een draadloze router is een uitstekende manier van het maximaliseren van het gemak van uw huis internet service. Door het aansluiten van een router om uw internetmodem, wordt uw internetprovider uitgezonden via de lucht in worden afgestemd door een draadloze netwerkadapter op een computer, spelcomputer of een ander apparaat geïnstalleerd. Gelukkig hebben routers een lange weg afgelegd sinds de eerste geïntroduceerd op de markt komen; ze zijn nu relatief eenvoudige apparaten die aan kunnen worden toegevoegd en geïntegreerd met een thuisnetwerk in slechts een paar eenvoudige stappen.

instructies

1 Sluit de Ethernet-kabel van de een van de genummerde LAN Ethernet-poorten aan de achterkant van de Elink T1 de Ethernet-poort van uw computer.

2 Open een internetbrowser en typ "192.168.1.1", gevolgd door de "Enter". U wordt ontvangen door een pop-up scherm gevraagd om admin gebruikersnaam en wachtwoord, die "admin" en "admin", respectievelijk in te voeren. U ziet nu het web configuratieprogramma.

3 Configureren van de Elink T1 voor uw internet service. De instellingen die u gebruikt hangt af van wat voor soort internet service die u gebruikt; elke configuratie vragen moeten worden gericht op tech support afdeling van uw Internet service provider. Eenmaal geconfigureerd, heeft de Elink T1 is geïntegreerd in uw netwerk, en u kunt blijven gebruiken als draadloze router.