Hoe te importeren Tijd & kosten te Quickbooks Software

Hoe te importeren Tijd & kosten te Quickbooks Software


Het importeren van transacties zoals tijd en kosten in QuickBooks omvat het gebruik van software van derden. Voor het importeren van time data, Intuit adviseert het gebruik van de XL Timesheets voor QuickBooks. Voor het importeren van kosten heeft u de mogelijkheid van het omzetten van de kosten voor bestanden of het IIF Transaction Schepper van derden softwareoplossing .IIF. U kunt deze optie gebruiken als u werknemers uit de buurt van de gevoelige financiële informatie in uw boekhouding te houden. De medewerkers zullen gewoon voer de gegevens in een Excel-spreadsheet of in de .IIF bestand later in QuickBooks worden ingevoerd.

instructies

Het importeren van Time in QuickBooks

1 Download de XL Timesheets voor QuickBooks. XL Timesheets is een third party software pakket aanbevolen door Intuit voor gebruik in het importeren van urenstaten in QuickBooks vanuit Excel spreadsheets en andere klok softwarepakketten. Deze tool converteert urenstaten om .IIF bestanden, die QuickBooks zijn compatibele bestanden. De download zal u toelaten om een ​​gratis proefversie te gebruiken voor een beperkt aantal keer verslagen.

2 Koop de XL Timesheets registratie sleutel. Met ingang van oktober 2010, de aankoopprijs was $ 49. Wanneer u klaar bent om een ​​nieuwe tijd blad voor de invoer in QuickBooks, dubbelklik op het pictogram XL Timesheets op uw bureaublad te maken.

3 Geef de namen van elke werknemer wordt u het creëren van een tijd blad voor de optie 'medewerkers toevoegen ". Omdat het contact en fiscale informatie is al in de QuickBooks software, alles wat je nodig hebt zijn de namen van de werknemers in de XL timesheets programma. Klik op "OK" om de lijst van de werknemers die u hebt ingevoerd op te slaan en dan beginnen met het creëren van de urenregistratie.

4 Maak een nieuwe urenstaat. Het eerste venster dat geopend wordt in dit programma zal het venster "Maak een nieuwe urenstaten" te zijn. Aan de linkerkant van het scherm is de lijst van de medewerkers u zojuist hebt gemaakt. Aan de rechterkant zijn dozen in de details van elke urenstaat met inbegrip van de keuze van de sjabloon die u wilt gebruiken in te vullen, het aantal dagen van de tijd vel met de einddatum.

In de "Rijen beschikbaar voor tijdregistratie," kies de optie die is een dag meer dan het aantal dagen dat de werknemers werkten. Bijvoorbeeld, als de termijn is zeven dagen lang, kiest u het nummer acht. Indien de periode is 14 dagen lang, kiest u het nummer 15.

5 Klik op het tabblad "Kolommen". Het is hier kunt u extra kolommen op de nieuwe tijd vel bevatten. Extra kolommen onder "Service Items ',' Payroll Items ',' Klanten ',' Billable Status," "Klasse" en "Notes."

Klik op het tabblad "Pick Lists". Onderzoek de dozen en als er iemand die er niet gecontroleerd zijn, klikt u in dat vak om een ​​vinkje in het te zetten. Wanneer u klaar bent, klikt u op de knop "Create Timesheets".

6 Voer alle gegevens in de tijd blad voor elke werknemer. Sla de spreadsheet op uw bureaublad en open het QuickBooks programma. Klik op het "File" knop in de bovenste menubalk en ga naar de optie 'Utilities ". Wanneer het menu aan de zijkant opent, kiest u de optie 'IIF Files "en volg de aanwijzingen om de gegevens te importeren in QuickBooks.

Het importeren van kosten in QuickBooks

7 Download de IIF Transaction Schepper. Deze download zal moeten worden uitgepakt en geïnstalleerd op uw computer. De download zal je een gratis trial-modus te geven voor maximaal 100 transacties. Volg de aanwijzingen met behulp van de wizard Eenvoudige gids voor het opzetten van het programma op uw computer.

8 Onderzoek de "Template werkmappen" die beschikbaar zijn. Elke transactie gebruikt een andere sjabloon. Kies de sjabloon die u wilt gebruiken in de gratis proefperiode. Voer elke transactie met behulp van de sjabloon die u hebt gekozen en sla de sjabloon op uw bureaublad.

9 Klik op de "File" knop in de bovenste menubalk en ga naar de optie 'Utilities ". Wanneer het menu aan de zijkant opent, kies dan de "Import" optie en "IIF-bestanden." Zoek de opgeslagen sjabloon op uw bureaublad en klik op "OK." De transacties of uitgaven in de sjabloon zal worden geïmporteerd in QuickBooks.

10 Koop de registratie product key. Met ingang van oktober 2010, de aankoopprijs was $ 89. Als de gratis proefperiode geeft je wat je nodig hebt, de aankoop van de toets en de beperkingen van de gratis proefperiode zullen worden verwijderd.