Automatische updates installeren nietwaar

Het houden van uw besturingssysteem update kan uw computer soepel te laten verlopen. Windows Update is aa Microsoft-functie voor de Windows-besturingssystemen die regelmatige updates voor applicaties en hardware drivers installeert. Als Windows niet automatisch installeren van updates, de optie automatische updates is uitgeschakeld of er is iets blokkeert de communicatie tussen uw computer en de servers van Microsoft.

instructies

Het inschakelen van Windows Update

1 Klik op het menu "Start".

2 Klik op "Alle Programma's" en selecteer "Windows Update."

3 Selecteer "Check for Updates" op de linkerzijde van het dialoogvenster. Als Windows al is bijgewerkt, zal het geen nieuwe updates te installeren op uw computer.

4 automatische updates door te gaan naar het linkerdeel van het dialoogvenster en het selecteren van "Instellingen wijzigen." Selecteer "Updates automatisch installeren" uit het drop-down menu. Klik op "OK" om de nieuwe instellingen te bevestigen.

Problemen met Windows Update

5 Voer de Windows Update-probleemoplosser. Klik op de knop "Start" en selecteer 'Configuratiescherm'. Typ "Troubleshooter" in het zoekvak en klik op "Problemen oplossen." Klik op 'Fix Problemen met Windows Update. "

6 Verwijder schadelijke programma's op uw computer. Sommige schadelijke programma's uit te schakelen Windows Update. Run je anti-malware programma's en verwijder alle schadelijke bestanden van uw computer. Windows Defender, Microsoft Security Essentials en Avira Antivir zijn anti-malware programma's die detecteren en verwijderen van malware van uw computer.

7 Zorg ervoor dat uw internetverbinding werkt. Windows Update vereist een werkende internetverbinding om de meest recente updates op uw computer te installeren. Zorg ervoor dat uw router en de modem zijn ingeschakeld. Als u niet beschikt over een draadloze internetverbinding hebt, controleer dan of de Ethernet-kabel goed is aangesloten op de Ethernet-poort van de computer.

8 Beƫindig alle programma's en start de computer opnieuw. Een ander programma zou kunnen worden voorkomen dat Windows Update goed werkt. Als u het programma dat wordt voorkomen dat Windows Update weten, eindigt het proces met behulp van de Task Manager. Druk op "Ctrl", "Shift" en "Esc" om de Task Manager te openen. Ga naar het tabblad "Processen". Selecteer het programma dat het onderbreken van Windows Update en klik op "Proces beƫindigen."