Hoe maak je een Ricoh Aficio MP3500 Problemen

Een multifunctioneel apparaat zoals de Ricoh MP3500 combineert de functionaliteit van een kopieermachine, scanner en printer in een enkele eenheid. Die combinatie maakt het mogelijk de printer eigenaars zowel ruimte en geld te besparen, maar het probleem is dat wanneer een deel van het toestel niet meer werkt kan het gevolgen hebben voor de anderen. Leren hoe om gemeenschappelijke problemen op te lossen en op te lossen is de beste manier om uw MP3500 weer snel aan de slag te krijgen.

instructies

1 Schakel de MP3500 en wachten tot het te sluiten. Verwijder de netwerkkabel van de poort op de MP3500 en naar de netwerkpoort op de muur.

2 Steek de netwerkkabel terug in de computer en de printer. Sluit de printer weer in en wacht tot hij aan de macht op.

3 Open de bovenklep van de MP3500 en reinig het glazen oppervlak grondig. Gebruik een zachte doek en een niet-schurende glasreiniger naar de belangrijkste oppervlak schoon, en een wattenstaafje gedoopt in ruitenreiniger om vuil en puin van de hoeken te verwijderen.

4 Plaats een printer reinigingsvel in de papierlade en voer het uit door de MP3500. De reiniging printer plaat heeft een kleverige oppervlak ontworpen om vuil lade en haal hem uit de papierbaan. Blijven draaien reinigingsvellen al is de printer tot er geen stof en vuil meer zichtbaar zijn.

5 Trek elk van de papierladen op de MP3500 als u regelmatig geconfronteerd wordt met papierstoringen. Duw één lade weer in en stuur een test taak naar de printer. Herhaal dit proces tot u het probleem lade te identificeren.

6 Verwijder het papier uit het probleem lade en pas de papiergeleiders totdat ze strak tegen het papier. Vul de papierlade, maar doe het niet vullen langs de lijn op de printer lade.