Hoe kan ik Services op Craigslist

Hoe kan ik Services op Craigslist


Craigslist's populaire online prikbord stelt gebruikers in staat om aanbiedingen te creëren voor bijna alles dat kan worden gekocht, verkocht, verhuurd of weggegeven. Posten op Craigslist is gratis, en de lijst kan dienen als een goede aanvulling op een advertentie in een krant. Deze user-generated lijsten zijn specifiek gesorteerd en georganiseerd door de zeven grote categorieën en vervolgens tientallen subcategorieën. Een van de belangrijkste categorieën bevat "Services", die kunnen worden gehuurd of aangeboden.

instructies

1 Bezoek uw lokale Craigslist website. De site moet u automatisch wordt omgeleid naar een nabijgelegen locatie. Als u nodig hebt om een ​​nieuw gebied te selecteren, klikt u op de link "US Cities 'in de rechter werkbalk en klik op een nabijgelegen regio of stad.

2 Klik op de categorie "Services" en klik op "Post" in de rechterbovenhoek.

3 Klik hier om een ​​categorie aan de dienst die u zoekt om te adverteren of te huren relevant te selecteren. Klik op "Doorgaan." Sommige steden en regio's vereisen een Craigslist-account om te posten in de Services aanbiedingen.

4 Voer een titel voor uw vermelding, een e-mailadres, die privé kan blijven, en alle relevante informatie om reclame te maken van de diensten aangeboden of dat nodig is. U kunt ook uploaden maximaal vier foto's van uw computer met de aangegeven toetsen. Klik op 'Doorgaan' om je bericht te bekijken. Klik op "Post" als je klaar bent.