Wat is Microsoft Vista Premium?

Wat is Microsoft Vista Premium?


Microsoft Windows Vista Home Premium is een versie van het Microsoft Windows Vista-besturingssysteem dat specifieke digitale media content creatie en management functies op maat gemaakt voor gebruik in huis omvat.

onderscheidende kenmerken

Windows Vista Home Premium bevat een aantal verbeteringen op het instapmodel van Windows Vista. Enkele van de meest bruikbare upgrades zijn onder andere Windows Movie Maker, Windows Movie Maker HD, Windows Media Center, automatische back-up en tablet PC-ondersteuning.

populariteit

Enkele versie van Windows Vista Home Premium editie het meest populair vanwege het feit dat OEM fabrikanten neiging om deze versie nieuwe computers zetten. De uitzondering op deze zou de netbook markt, waar de fabrikanten in plaats daarvan gekozen voor een versie van Windows XP te gebruiken als gevolg van de krappe budgettaire beperkingen van de netbook form factor zijn.

PC-vereisten

De aanbevolen systeemeisen voor Windows Vista Home Premium zijn voorzien van een 1 GHz processor, 1 GB RAM-geheugen, een dvd-station, een DirectX 9 ondersteund grafische systeem en 40 GB vrije ruimte op de harde schijf. Ook moet worden opgemerkt dat als u meerdere processors draaien vindt u een duurdere versie van Windows Vista Home Premium is dan nodig.