HVAC ontwerpprogramma's

HVAC ontwerpprogramma's


HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) ontwerp omvat de oprichting van de binnenlucht of auto verwarming en airconditioning systemen. Deze systemen helpen reguleren zowel de temperatuur en vochtigheid. Ontwerpers van dit soort systemen vaak afhankelijk van software programma's om hen te helpen lay-out sanitair en mechanische systemen. Al deze programma's vereisen een vergoeding te gebruiken, maar sommige komen met een gratis trial downloaden.

Wrightsoft

Dit is een suite van software programma's voor zowel de residentiële en commerciële HVAC-ontwerp behoeften. Kenmerken van het programma omvatten de mogelijkheid om belasting berekeningen toe te voegen en vervolgens automatisch genereren van ontwerpen voor leidingwerk en stuklijsten. berekeningen belasting helpen erachter te komen hoe groot uw verwarming en airconditioning systemen moeten zijn. Het programma maakt gebruik van zowel wizards en GUI (graphical user interfaces) om ontwerpen te maken. GUI's toelaten om systemen lay-out zonder enige code te schrijven. Andere functies omvatten de mogelijkheid te slepen en neerzetten HVAC voorwerpen in het scherm, en u kunt aardwarmte, stralend en zonne-energie voor verwarming en koeling ontwerpen te maken. Wrightsoft biedt u ook een business solutions optie, die helpt u erachter te komen de operationele kosten en helpt u bij het opstellen van voorstellen client. Er is een gratis trial downloaden van deze software programma.

Elite Software HVAC Programs

De Elite Software HVAC-programma's is een set van programma's waarmee u te doen belasting berekeningen voor commerciële gebouwen, en het maakt het ook mogelijk om plattegronden en lay-out sanitair, ventilatiesystemen en kanalen te creëren. U kunt ook de lay-out van warm en koud water pijpen met dit programma. Andere kenmerken omvatten de mogelijkheid om energieverbruik op basis voorgesteld behoeften en het vermogen om bedrijfskosten voor het project schatting te berekenen. De Elite Software HVAC Programma wordt ook geleverd met een set van CAD (computer-aided design) tekentools en objecten. Elk programma moet apart worden gekocht, maar ze zijn allemaal voorzien van een gratis proefversie te downloaden.

HVAC Design Solutions

Dit is ook een set van software programma's om u te helpen lay-out van uw HVAC-ontwerpen voor zowel commerciële als residentiële gebouwen. Elk programma wordt geleverd met zowel een suite van softwareprogramma's en formulieren of spreadsheets in verband met het ontwerp type. Deze hulpmiddelen kunt u luchtkanalen, waterleidingen, sanitair en mechanische systemen lay-out. Andere programma's bevatten naleving van documenten voor de bouw afdelingen en code gezag. Je moet gewoon de vereiste informatie in te vullen, uit te printen van de documenten en leveren ze naar de juiste afdeling. U kunt een diavoorstelling demo van elk programma te bekijken, maar er is geen gratis te downloaden voor dit programma.