Hoe kan ik een Outlook-regel voor alle verzonden e-mail Maak

Microsoft Outlook biedt een uitgebreide reeks van tools en functies om uw e-ervaring aan te passen. Een manier waarop dit mogelijk is door het gebruik van "regels" die kan worden toegepast op uw verzonden en ontvangen e-mailberichten. Door standaard Outlook nieuwe berichten in uw Inbox en verzonden berichten in de map Verzonden items. U kunt echter een regel die geldt voor alle van uw verzonden e-mail die een afzonderlijke of aanvullende maatregelen op uw verzonden berichten presteert creƫren.

instructies

1 Lancering Microsoft Outlook.

2 Klik op het tabblad "Thuis" aan de bovenkant van het venster.

3 Klik op het pijltje naast de "Regels" in het hoofdstuk "Move" van het lint aan de bovenkant van het scherm en klik op "Manage Rules & Alerts."

4 Klik op "Nieuwe regel" aan de bovenkant van het venster.

5 Klik op "Apply regel op berichten die ik stuur" in het hoofdstuk "Start met een lege regel", en klik op 'Volgende'.

6 Klik op 'Alleen op deze computer "en klik op' Volgende '.

7 Klik op de optie die aangeeft wat je wenst te doen met de verzonden berichten en klik op 'Volgende'. Zo kan je ervoor kiezen om alle verzonden e-mails naar een andere map verplaatsen, of je kan ze aan een categorie toe te wijzen.

8 Klik op eventuele uitzonderingen die u wilt toepassen op deze regel, en klik op 'Volgende'. Bijvoorbeeld, kon je niet kiezen om de regel toe te passen als het op een bepaalde persoon wordt verzonden, of als het onderwerp bevat een specifiek woord.

9 Typ een naam voor de regel in het veld aan de bovenkant van het scherm en klik op "Finish" aan de onderkant van het venster.

Hints

  • U kunt uw regel op elk gewenst moment wijzigen in het venster "Manage Rules & Alerts". Kies uw regel van het centrum van het venster en klik op "Regel wijzigen."