Software voor Scheduling klassen

Software voor Scheduling klassen


Software voor het onderwijs kan duur zijn. U kunt echter de kosten door het gebruik van freeware en open source software te snijden. Wees ervan bewust dat niet alle freeware zal draaien op het besturingssysteem, omdat sommige software is specifiek voor bepaalde systemen.

FET

FET is platform-onafhankelijke software die kan draaien op Linux, Windows en Mac. De software stelt u in staat om gegevens van komma's gescheiden waarden (CSV) tekst importeren in categorie├źn zoals onderwerpen, activiteiten, docenten en jaren, plus groepen en subgroepen. U kunt de gegevens en statistieken op te slaan, en het genereren van dienstregelingen. FET kunt u gegevens exporteren in CSV-tekst.

Mimosa

Mimosa is Windows en Mac-gebaseerde software die wordt uitgevoerd met Linux emulators of soortgelijke programma's zoals wijn. Gebruikers kunnen elke cursus markeren en middelen met verschillende kleuren. Andere kenmerken zijn natuurlijk structuren die u kunt aanpassen, examen planning examens tree-view browsing uw geplande lessen en lestijden.

qOrganizer

Voor studenten, qOrganizer software is compatibel met Linux en Windows. De software biedt een agenda, to-do lijst, het tijdschema en een aanpasbare boekje dat helpt de student bijhouden van aanwezigheid en kwaliteiten in elke klasse. U kunt of opslaan in een SQLite database of een MySQL database, of uw gegevens af te drukken.