How to Get Rid van het vergrootglas op de System Tray

Het vergrootglas vaak gevonden in de Windows-taakbalk is officieel bekend als de zoektocht pictogram in het systeemvak van Windows. Dit icoon staat voor een Windows-applicatie die indexen en catalogi file beweging en creatie gedurende het gebruik van de computer. Er zijn veel gevallen waarin de computer hardware of software-omgeving niet voldoende om zich met behulp van de zoekfunctie van Windows tray applicatie te lenen. Bijvoorbeeld hardware zoals SSD ondergaan onnodige lees- en schrijfcycli dat mettertijd vermindert de opslag en leessnelheid vermogen van de omvormer. Het wegwerken van het vergrootglas op Windows systeemvak duurt slechts een paar stappen.

instructies

1 Open het Configuratiescherm in het Windows-menu 'Start'.

2 Selecteer de "Vormgeving en persoonlijke instellingen" op weg van de lijst met beschikbare opties.

3 Selecteer de "Taakbalk en Start Menu."

4 Klik op het tabblad "Notification Area" in het dialoogvenster dat verschijnt. Dit tabblad is gelegen in de buurt van de top van het dialoogvenster venster.

5 Zoek de "System icons" rubriek.

6 Klik op de radio knop voor de optie 'Windows zoeken'. Deze knop moet ongecontroleerde lijken de vergrootglas icoon uit het systeemvak te verwijderen.

7 Klik op de knop "Toepassen" wanneer u wordt gevraagd om uw keuze te bevestigen.

8 Klik op de knop "OK" om het dialoogvenster te sluiten.

Hints

  • De zoekopdracht pictogram in het systeemvak van Windows is een lopend proces binnen de Windows-omgeving. dit pictogram verwijderen sluit het proces, waardoor de toekomst zoekopdrachten meer tijd. Maar deze keer wordt vaak gemeten in een paar seconden per zoekopdracht.