Hoe te beginnen een fotografie website

Emilysimagery.com is een website gemaakt door fotograaf Emily Roesly. Het zorgt voor een intensieve tutorial over worden en inkomen verdienen als fotograaf. "Ook", legt Roesly, "bevordert de vreugde van het nemen van foto's."

Het starten van een fotografie website is als het starten van een andere website: inzicht in web design en web hosting is uiterst belangrijk. Veel aandacht moet worden besteed aan de richting van de website, of het nu onderwijs, het bevorderen van, of te verkopen.

instructies

INSTRUCTIES

1 Beslissen over de reden voor het starten van een fotografie website. Evalueer haar missie (bijvoorbeeld om te leren over fotografie, uw diensten te promoten als fotograaf, deel uw kunst met de wereld)

2 Beslissen over een domeinnaam en bezoek networksolutions.com om de beschikbaarheid te controleren. De aankoop van de domeinnaam. Het kost ongeveer veertig dollar per jaar. Kies een web hosting bedrijf door de beoordeling van het volgende: hoeveelheid webruimte voor de inhoud en advertenties, FTP-toegang behoeften (dit bepaalt of u uw website kunt uploaden of gebruik maken van een hosting bedrijf de website bouwer), en de betrouwbaarheid en snelheid. Kijk voor een uptime (tijd website is live) van 99,5%, volgens webdesigner Hiro Kizuka. Begin met het bezoeken van web hosting websites zoals Yola.com, Justhost.com en Webhostingpad.com.

3 Beslis over de inhoud en maak een blauwdruk van uw pagina's en content (bijvoorbeeld: "Over de Fotograaf", "Werk", etc.)

4 Bouw uw website door middel van bedrijven zoals Webs.com of Microsoft Frontpage. Bijzondere aandacht besteden aan de "look" van uw website.

5 Foto's toevoegen aan uw site. Zorg ervoor dat u toe te voegen aan de juiste pagina.

6 Maak een foto blog te bevorderen en te schrijven over uw foto's. Download Wordpress gratis en beginnen om je blogs te ontwikkelen.

7 Upload uw website met behulp van de file manager hulpprogramma die door uw web hosting bedrijf. FTP kan heel verfijnd. Voor file manager, kijk onder het configuratiescherm van uw web hosting account. Scroll naar beneden naar de document root directory. Het moet public_html lezen. Klik op de afbeelding kleine map die zich in de voorkant van de mapnaam op. Klik op de map met bestanden uploaden. Dit zal u toelaten om bestanden te uploaden van uw systeem.

Hints

  • File Manager laat je niet bijhouden van bestanden die zijn geĆ¼pload te houden.