Hoe kom ik erachter wat wordt uitgevoerd in de achtergrond van uw computer

Hoe kom ik erachter wat wordt uitgevoerd in de achtergrond van uw computer


Hoewel uw taakbalk presenteert u met de meeste toepassingen die momenteel op uw computer, zijn er tientallen processen die rustig op de achtergrond. Veel van deze zijn van vitaal belang voor Windows, en als ze zijn uitgeschakeld, zal uw systeem crashen. Echter, sommige zijn onnodig systeembronnen verspillen, en anderen kunnen mogelijk schadelijke zijn. Wat ook het geval is, kan je soms wilt zien welke programma's actief zijn op de achtergrond, en Windows maakt het voor u gemakkelijk. Echter, om slimme keuzes te maken over het sluiten van processen vereist een zorgvuldige onderzoek.

instructies

1 Open Taakbeheer door op "Ctrl-Alt-Del." Als u niet zeker weet hoe dit te doen, gewoon houd "Ctrl" en "Alt", die op de linker bovenhoek van uw toetsenbord, en druk vervolgens op "Delete", die direct boven de pijltjestoetsen wordt gevonden.

2 Klik op het tabblad "Applications". Hier zijn alle toepassingen die op uw computer. De meeste zullen reeds voorgesteld op de taakbalk, maar een aantal anders is verborgen. Je kunt ze te sluiten door eerst op te klikken en dan te kiezen voor "Taak beƫindigen." In het algemeen zal het sluiten van toepassingen niet het systeem vastlopen. Echter, als je niet bekend bent met een applicatie, kijk dan eerst op een zoekmachine.

3 Klik op het tabblad "Processen". Hier zijn de processen die op de achtergrond van uw computer. Veel van deze zijn essentieel voor Windows te werken, maar een handvol kan veilig gesloten worden door eerst op te klikken en dan te kiezen voor "Taak beƫindigen." Zoals met onbekende toepassingen, moet u een proces te onderzoeken voordat u het sluit.