Hoe maak je een Summajet 1336C Met HP Drivers Gebruik

Wanneer u een Summajet 1336C printer te installeren, kunt u andere compatibele drivers te gebruiken, zoals een HP driver. Compatibele drivers worden gebruikt wanneer u de stuurprogramma's van de fabrikant kan vinden. Windows heeft een aantal drivers beschikbaar wanneer u de wizard printer gebruiken om een ​​printer te installeren op uw computer. U gebruikt deze vooraf geïnstalleerde HP stuurprogramma's afdrukken op de Summajet 1336C printer.

instructies

1 Klik op de Windows "Start" knop en selecteer "Apparaten en printers." Er verschijnt een venster met een lijst van uw printers geïnstalleerd. Om een ​​nieuwe printer te installeren, dubbelklikt u op "Een printer toevoegen."

2 Klik op "Next" op de eerste installatie venster. Klik op "Een lokale printer toevoegen 'en klik op' Volgende '. Met deze optie wordt een printer rechtstreeks aangesloten op uw computer.

3 Klik op "Gebruik een bestaande poort" op de volgende pagina. Deze optie installeert de printer op een bestaande poort, zodat je niet nodig om een ​​handmatig te installeren. Klik op 'Volgende'.

4 Klik op 'Have Disk "op het volgende venster waarin u wordt gevraagd voor de chauffeurs. Kies "HP" uit de lijst met stuurprogramma's in Windows geïnstalleerd. Klik op 'Volgende'.

5 Klik op "Finish." Het venster wizard wordt gesloten en uw Summajet printer is geïnstalleerd op de computer met behulp van de HP drivers.