Hoe te verwijderen Creative Sound Blaster Drivers

Als uw Creative Sound Blaster geluidskaart niet naar behoren functioneert of is van uw systeem is verwijderd, kunt u vinden het nodig om de audio-stuurprogramma's te verwijderen. Om de drivers te verwijderen, moet u eerst te verwijderen alle programma's die worden geassocieerd met de geluidskaart, verwijdert u het apparaat en bestuurders in de device manager, en gebruik vervolgens de installatie-cd om alle resterende driver bestanden te verwijderen. Als u van plan bent om de kaart fysiek te verwijderen van uw computer, verwijder deze dan voordat u de instructies in dit artikel.

instructies

1 Klik op het menu 'Start' en kies vervolgens 'Configuratiescherm'. Dit zal het venster Configuratiescherm. Dubbelklik op het pictogram "Add / Remove Programs".

2 Wanneer u het programma vermeldingen in verband met de Creative Sound Blaster geluidskaart. Klik op elk item en klik op de "Verwijder" of "Uninstall" knop en volg samen met de aanwijzingen om elk programma te verwijderen. Zodra de programma's zijn klaar verwijderen, start u de computer.

3 Klik op de knop "Start" wanneer de computer volledig is opgestart en het besturingssysteem is geladen. Klik op "Control Panel", dubbelklik op "Systeembeheer."

4 Dubbelklik op "Computerbeheer", klik vervolgens op "Device Manager".

5 Dubbelklik op het "geluid, video en Gamer Controllers" hardware groep om het onderdeel uit te vouwen. Klik rechts op de Creative Sound Blaster geluidskaart en kies "Uninstall".

6 Zet een vinkje in het vakje naast "Wis de stuurprogramma's voor dit apparaat" in het venster "Verwijderen van apparaat bevestigen". Klik op "OK" om het apparaat en de drivers te verwijderen.

7 Herstart de computer en druk op "Cancel" als u wordt gevraagd om de Creative Sound Blaster geluidskaart opnieuw te installeren. Plaats de Creative Sound Blaster installatie-cd. Als de installatiewizard automatisch speelt, sluit het venster Wizard.

8 Klik op de knop "Start", kies dan "My Computer". Klik met de rechtermuisknop op de cd-rom-station waarin u de installatieschijf geplaatst en kies "Verkennen".

9 Dubbelklik op het "AUDIO" map, dubbelklik op de map "Drivers". Dubbelklik op het "CTZAPXX.EXE" bestand om het uit te voeren.

10 Selecteer "Driver ongedaan maken" en "WDM Drivers" uit de opties en plaats een vinkje in het vakje naast "Delete alle gedeelde Creative audio-driver-bestanden." Klik op 'OK'.

11 Klik op "Nee" wanneer u wordt gevraagd om de computer opnieuw op te starten. Klik op "My Computer" knop in de taakbalk om het venster te brengen, klik met de rechtermuisknop op uw harde schijf en kies "Verkennen".

12 Verwijder de "Temp" map in de hoofdmap van de harde schijf door rechts te klikken en te kiezen voor "Verwijderen." Dubbelklik op de map "Windows" en de "Temp" map in die map te verwijderen ook. Blader naar de map "Program Files" en open de "Creative" map. Verwijder de "Sound Blaster" map. Als het bestand niet zal verwijderen, klik met de rechtermuisknop op en kies 'Eigenschappen'. Schakel alle selectievakjes onder de "Kenmerken" van post en klik op 'OK' en proberen om de map weer te verwijderen.

13 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Prullenbak" op het bureaublad en kies voor "Prullenbak leegmaken." Start de computer opnieuw om de verwijdering van de Creative Sound Blaster audio drivers voltooien.