Is Dell Inspiron 1100 compatibel met Windows 7?

Is Dell Inspiron 1100 compatibel met Windows 7?


Computergebruikers voelen zich vaak de wens om te upgraden van tijd tot tijd, en de Dell Inspiron 1100 - een laptop computer uit 2003 - is een machine die begint aan haar leeftijd. Als u graag naar de mogelijkheden te ervaren van een modern besturingssysteem, de Inspiron 1100 voldoet aan de systeemvereisten voor Windows 7. Echter, u waarschijnlijk te vinden dat de upgrade proces presenteert een probleem met stuurprogramma's zijn.

Dell Inspiron 1100 Specificaties

De Dell Inspiron 1100 bevat een Intel Pentium 4 of Celeron processor met een snelheid van ongeveer 2,0 GHz, afhankelijk van de configuratie gekocht. Het ondersteunt tot 1 GB RAM-geheugen. De harde schijf grootte varieert; Als je nog nooit de harde schijf in uw Inspiron 1100 een upgrade, het is zeer waarschijnlijk een grootte van 20 tot 30 GB. De Intel Extreme Graphics adapter is compatibel met Microsoft DirectX 9.

Windows 7 Systeemvereisten

Windows 7 vereist een processor snelheid van 1 GHz, ten minste 1 GB RAM-geheugen, een harde schijf met een capaciteit van ten minste 16 GB en een DirectX 9 grafische adapter. De Dell Inspiron 1100 voldoet aan deze eisen als het geheugen wordt opgewaardeerd naar de maximaal 1 GB dat de computer ondersteunt. U kunt ook vinden het nuttig zijn om de harde schijf te upgraden, zo weinig ruimte op de originele harde schijf na het installeren van Windows 7 zou blijven.

Device Driver problemen

De voornaamste probleem met het installeren van Windows 7 op de Dell Inspiron 1100 is dat de computer werd gemaakt tijdens de Windows XP-tijdperk. Als zodanig heeft Dell geen Windows 7-stuurprogramma's voor deze computer. Windows 7 vereist een videokaart met Windows Display Driver Model drivers, die niet beschikbaar zijn van Dell. Als u Windows 7 op de Inspiron 1100 te installeren met behulp van de Windows XP-display drivers, kunt u video problemen.

Alternatief

Als u niet in staat om Windows 7 op uw Inspiron 1100 installeren, maar je wilt een nieuwer besturingssysteem dat software-ontwikkelaars zijn nog steeds actief bezig met proberen, probeer dan Linux in plaats daarvan. Als u het RAM-geheugen van de Inspiron 1100 te upgraden naar het maximum van 1 GB, het voldoet aan de systeemvereisten van de Ubuntu Linux-distributie. Ubuntu is gratis te downloaden.