Mijn Dell Dimension E521 AMD 64 is erg traag

Verschillende factoren kunnen leiden tot een computer te traag, en uw Dell Dimension E521 is net zo vatbaar voor hen als een ander merk of model van desktop computer. De meeste oorzaken van een trage computer eenvoudig te corrigeren, met relatief weinig kosten en de moeite. Hoewel het uitvoeren van het oplossen van problemen kan in eerste instantie het versnellen van de werking van uw Dell, de meeste kwesties regelmatig onderhoud nodig om optimale efficiëntie en snelheid te garanderen.

Scannen op malware

Een van de meest voorkomende redenen voor een trage computer is de aanwezigheid van malware. Virussen, spyware en adware zijn allemaal voorbeelden van programma's die zich installeren op uw systeem, vaak zonder uw medeweten of toestemming. Ze gaan naar uw gegevens te stelen en de functionaliteit van uw verschillende bestanden en programma's, meestal uitgevoerd in de achtergrond en het veroorzaken van trage computer reactie te veranderen. Zoeken en te vernietigen deze indringers met een up-to-date malware programma, en lopen regelmatig scans om toekomstige besmetting te voorkomen.

Clean Hard Drive

Als de harde schijf van uw computer vult met diverse bestanden en programma's, maar belemmert de efficiëntie en de snelheid van de processor. Houd uw harde schijf schoon en georganiseerd door het verwijderen van programma's die u niet meer gebruikt of nodig hebt, en loopt Schijfdefragmentatie op een regelmatige basis om gefragmenteerde data reorganiseren. Gebruik Windows 'Schijfopruiming om tijdelijke bestanden en stukjes verwijderen overblijfsel uit het programma verwijdert. Een schone harde schijf zorgt voor een snellere, efficiëntere computer.

Software updates

Microsoft brengt regelmatig updates, patches en fixes voor hun Windows-besturingssysteem, dat het adres achter de schermen problemen kunnen helpen bij uw besturingssysteem en het herstel van de snelheid. Controleer de website van Microsoft naar beschikbare updates voor het besturingssysteem en de bestanden up-to-date om efficiëntere prestaties te bevorderen.

Controleer opstartprogramma's

Uw Dell kan langzaam worden uitgevoerd simpelweg omdat er te veel programma's draaien op hetzelfde moment. Veel programma's worden standaard geconfigureerd om te laden als je opstart, of je ze nodig hebt of niet. Controleer welke programma's te laden wanneer u het opstarten door te klikken op de knop "Start" en te kiezen voor 'Configuratiescherm'. Onder "Systeem en onderhoud" klik "Systeembeheer" en dubbelklik op "System Configuration." Dit zal je laten zien welke programma's beginnen automatisch, en kunt u het even welk u niet wilt continu draaien ongedaan.

Voeg meer RAM

Computers willekeurig toegankelijk geheugen met de centrale verwerkingseenheid hulpeenheid met eisen en actieve programma. Hoe meer RAM je hebt, hoe sneller de computer te verwerken en uit te voeren acties. De Dell E521 ondersteunt maximaal 4 GB RAM-geheugen, dus als u op dit moment een kleine hoeveelheid geïnstalleerd, wilt u misschien meer toe te voegen om te helpen verhogen de snelheid en efficiëntie.