Hoe om te gaan naar een ziekenhuis in IMVU

Het chatten applicatie IMVU laat zijn gebruikers in staat om verschillende soorten virtuele omgevingen met behulp van 3-D modeling software te creëren en de omgevingen om te zetten in publieke chatrooms voor het genot van alle IMVU leden. Sommige van de chat-omgevingen kunt u vinden op IMVU onder andere hotels, casino's en ziekenhuizen. Ziekenhuis omgevingen kunt u rollenspel bepaalde scenario's zoals ziekte en bevalling met je IMVU avatar. Gebruik het trefwoord "ziekenhuis" bij het zoeken naar IMVU chatrooms te lokaliseren en voer een ziekenhuisomgeving.

instructies

1 Start de IMVU software. Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen en weer te geven in het hoofdmenu.

2 Klik op de "Chatrooms" knop in het midden van het menu.

3 Klik op het tabblad 'Zoeken' in de linkerbovenhoek van het scherm en klik onder het zoekveld. Typ "Hospital" in het veld en druk op "Enter." Om het zoeken te beperken, onder meer extra trefwoorden zoals "Familie" en "moederschap." Met ingang van augustus 2011, het trefwoord "Hospital" levert 28 pagina's van chatrooms.

4 Klik op de cijfers naast "Resultaat pagina 'in de rechterbovenhoek van het scherm om door de pagina's met zoekresultaten bladeren.

5 Klik op de gele "Go" knop onder de naam van een ziekenhuis chatroom naar de kamer binnen.